Gratis quiz: Svar på VM-spørgsmål og få gratis frit spil til VM 2018

Et billede af en dansk sparegris fra danske Spil

Frem imod VM i fodbold giver Danske Spil spillerne, nye såvel som gamle, mulighed for at optjene free bets. Det sker igennem en række quizzer, hvor det er gratis at deltage. Mellem den 3. og 12. juni har Danske Spil hver dag en ny VM-quiz med syv forskellige spørgsmål. For hvert rigtige svar får man to kroner til sit free bet, så man kan i alt komme op og tjene et free bet på 112 kroner helt uden at bruge så meget som en krone selv. Man skal simpelthen bare gå ind og svare rigtigt hver dag.

 

Svar på dagens spørgsmål her

 

Sådan gør du

Danske Spils konkurrence er så simpel, at selv et barn kan finde ud af den. Man skal simpelthen bare følge det grønne link, der fører til bookmakerens hjemmeside. Her skal man oprette en konto, hvilket selvfølgelig er helt gratis, da der ingen krav om indskud er. Derefter skal man gå til forsiden af DanskeSpil.dk, hvor man vælger kampagnen ved navn “Tjen frit spil kroner til VM! Deltag i VM-quizzen”. Det sidste skridt er at tage quizzen og svare rigtigt.

Der er altså syv spørgsmål hver dag, og man har ti sekunder til at svare på hvert spørgsmål. Dermed har man fin tid til at slå svarene op, hvis man ikke er helt sikker. Inden hver quiz kan man se, hvad den handler om. Det giver en tid til at finde de vigtigste informationssider frem, inden man starter quizzen. Ved hvert eneste spørgsmål får man tre valgmuligheder, så selv hvis man ingen idé har, har man en tredjedels chance for at svare rigtigt. Forneden kan de syv rigtige svar til quizzen den 12. juni, der handler om lørdagens modstander Peru, findes:

  1. Hvornår mødte vi egentlig sidst Peru? Svar: Vi har aldrig mødt Peru
  2. Perus smukke dragt har en stor diagonal stribe på en hvid trøje. Stribens farve? Svar: Rød
  3. Edison Flores fra Peru spiller i Superligaen. Hvilken Klub? Svar: AaB
  4. Hvad hedder Perus bedste spiller nogensinde, der bl.a. var i Porto? Svar: Teófilo Cubillas
  5. Hvad hedder Perus hovedstad, hvor hjemmekampene spilles? Svar: Lima
  6. Peru måtte i playoff mod Oceaniens bedste hold for at nå VM. Hvem var det? Svar: New Zealand
  7. Hvem er Perus største fodbold-ærkefjender? Svar: Chile og Ecuador

Som det kan ses er spørgsmålene relativt overkommelige denne gang. Heldigvis for vores trofaste læsere opdaterer vi dem dog dagligt.

 

Regler og vilkår

Quizzen består af otte runder, hvor man optjener free bet-kroner per rigtige svar. Et rigtigt svar giver to kroner til det samlede free bet, og man kan maksimalt få 112 kroner i free bet. Når man deltager i konkurrencen, giver man Danske Spil lov til at kontakte en på e-mail mellem den 2. og den 13. juni, men dette kan frameldes bagefter.

De opsparede free bet-kroner udbetales som ét samlet free bet den 13. juni, dagen før VM starter. For at kunne få sine penge, skal man have en konto hos Danske Spil. Man skal bruge den samme e-mail, når man opretter sig, som er tilknyttet ens konto.

Der er ingen gennemspilskrav forbundet med eventuelle gevinster fra ens free bet. Det skal dog bruges inden den 15. juli, når VM er afsluttet.

 

Opret konto hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund