Gratis Champions League konkurrence: Vind VIP-tur til Old Trafford og se Man Utd

Tirsdag vender Champions League endelig tilbage. I forbindelse med Europas fineste klubturnerings tilbagevenden udlover bookmakeren NordicBet nu en eksklusiv VIP-tur til gruppespilskampen mellem Manchester United og Valencia, der spilles i oktober, til sidens danske spillere. Konkurrencen er gratis at deltage i, og du skal blot lave to forudsigelser om tirsdagens og onsdagens kampe. Udover turen til Manchester, kan du også vinde risikofrie væddemål til torsdagens Europa League-kampe.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Så vild er førstepræmien

NordicBet sparer ikke på noget, når de sender en flok heldige spillere til Manchester for at nyde Champions League-braget mellem Manchester United og Valencia. Der skal findes tre vindere, der hver får to VIP-pakker. Dermed kan vinderne altså invitere en enkelt gæst med på turen.

Hver VIP-pakke inkluderer flybilletter til Manchester fra et valgfrit sted i Danmark og retur den første oktober. Derudover betaler NordicBet også for hotelophold mellem den første og tredje oktober samt selvfølgelig to VIP-billetter til Manchester United – Valencia. I forbindelse med kampen får man også en tre-retters menu før kampen samt selvfølgelig fri drikkevarer.

 

Sådan vinder du

Alle kan deltage i NordicBets store Champions League konkurrence. Alt det kræver for at være med er faktisk en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede sådan en, skal man bare oprette den inden kampstart i den første kamp tirsdag klokken 18.55. Når man har sin konto klar, skal man følge nedenstående trin.

 1. Gå til Nordicbet.dk
 2. Log ind og vælg “Vind en VIP-oplevelse på Old Trafford”-kampagnen på forsiden
 3. Forudsig tirsdagens mest målrige kamp
 4. Forudsig antallet af gule kort i onsdagens kampe
 5. Indtast din NordicBet e-mail

Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, er det første man skal gøre selvfølgelig at oprette en. Dette er heldigvis yderst simpelt, og det tager ikke mere end et øjeblik at få kontoen. Herefter skal man selvfølgelig deltage i konkurrencen. Denne finder man i menuen på forsiden.

Champions League-konkurrence fra NordicBet, hvor man kan vinde en VIP-tur til Manchester for at se Manchester United imod Valencia.

Sådan ser Champions League-kampagnen ud på NordicBets forside.

Når man lander på selve kampagnesiden, er det tid til den sjove del. Her skal man nemlig forudsige to udfald i forbindelse med tirsdagens og onsdagens Champions League kampe.

 

Tirsdag

Tirsdag skal man forudsige den mest målrige kamp. Her kan man vælge mellem:

 • Barcelona – PSV
 • Inter – Tottenham
 • Club Brügge – Borussia Dortmund
 • Røde Stjerne – Napoli
 • Galatasaray – Lokomotiv Moskva
 • Liverpool – Paris Saint-Germain
 • AS Monaco – Atletico Madrid
 • Schalke 04 – FC Porto

Kampen mellem Club Brügge og Dortmund er den mest sandsynlige målfest ifølge bookmakernes odds. Det er en kamp imellem et Dortmund-mandskab i hopla, der virkelig scorer mange mål og så et formstærkt, men defensivt svagt Club Brügge hold. Det er to hold, der begge vil frem på banen og, hvis styrker er i den offensive del af spillet.

Alternativt kan man se på Barcelona – PSV. Denne kamp giver det næsthøjeste odds på over 2,5 mål hos internettets bookmakers. Igen har vi at gøre med to formstærke mandskaber, der vil frem på banen. Barcelona har lavet 14 mål i deres første fire ligakampe, og i starten af måneden vandt de med vanvittige 8-2 over Huesca i La Liga.

 

Onsdag

Onsdag skal man gætte, hvor mange gule kort, der kommer i kampene. For at gøre det lidt nemmere har NordicBet lavet syv intervaller.

 • 0 – 10
 • 11 – 15
 • 16 – 20
 • 21 – 25
 • 26 – 30
 • 31 – 35
 • 36+

Der kommer i gennemsnit lige under fire gule kort i en Champions League-kamp. Holder den statistik, vil vi lande på 31 eller 32 gule kort. Det er klart, at denne statistik ikke er ufejlbarlig, men den giver alligevel et indblik i, hvad man kan forvente af en aften med otte kampe.

 

Indtast din NordicBet email

Det sidste trin er at indtaste sin NordicBet email. Her er det vigtigt, at man indtaster den samme e-mail, man brugte, da man oprettede sin konto. Skriver man en anden email-adresse, kan man nemlig ikke vinde.

 

Vind risikofrie spil til Europa League

Udoer muligheden for at vinde VIP-turen til Manchester giver NordicBet også alle spillere muligheden for at vinde risikofrie spil. For hvert rigtige svar man har, får man et risikofrit spil på 150 kroner til torsdagens Europa League-kampe. Disse gives senest klokken 12.00 torsdag eftermiddag, og de kan bruges på samtlige Europa League-væddemål hos NordicBet.

 

Få stor bonus hos NordicBet

Der er ingen tvivl om, at der er masser at hente i forbindelse med denne konkurrence hos NordicBet. Det er meget sjældent, man finder en konkurrence med så flotte præmier uden, at man skal investere så meget som en krone selv. Dermed gælder det også virkelig om at prøve lykken.

Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, kan man som ny spiller hente sig en stor velkomstbonus på 600 kroner. Denne fungerer sådan, at NordicBet giver en et risikofrit spil baseret på størrelsen af ens første indskud. Den fulde bonus får man ved at indsætte mindst 500 kroner. Hvis ens spil ikke går hjem, får man hele sit indskud tilbage uden omsætningskrav, hvorfor man altså spiller risikofrit.

 

Hent din bonus nu

 

NordicBets regler og vilkår

Svarene skal placeres før kampstart i rundens første kamp. Svarene baseres på de officielle statistikker fra UEFA. Hvis en kamp bliver udsat med mere end 24 timer, bliver forudsigelserne på den annulleret.

Hvad angår de risikofrie spil, skal nettogevinsten omsættes tre gange. Går ens spil ikke hjem, får man selvfølgelig sit indskud tilbage uden omsætningskrav. For at bruge et risikofrit spil, skal man have mindst 150 kroner stående på sin NordicBet-konto.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund