Gratis Champions League konkurrence: Vind to free bets til Europa League

OPDATERET DEN 8. APRIL 2019

Tirsdag den 9. april vender Champions League tilbage med et par kvartfinaler. I forbindelse med Europas fineste klubturnerings tilbagevenden udlover bookmakeren NordicBet nu to risikofrie spil på Europa League til en værdi af 150 kroner per styk. Konkurrencen er gratis at deltage i, og du skal blot lave to forudsigelser om tirsdagens og onsdagens kampe. Hver rigtigt svar bliver belønnet med et risikofrit spil, så det handler sådan set bare om at gætte rigtigt.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Sådan vinder du

Alle kan deltage i NordicBets store Champions League-konkurrence. Alt det kræver for at være med er faktisk en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede sådan en, skal man bare oprette den inden kampstart i den første kamp tirsdag den 9. april klokken 21.00. Når man har sin konto klar, skal man følge de fem nedenstående trin.

 1. Gå til NordicBet.dk
 2. Log ind og vælg “Gæt og vind risikofrie spil”-kampagnen på forsiden
 3. Forudsig hvor mange mål Sterling, Son og Mané scorer samlet i tirsdagens kampe?
 4. Forudsig hvor mange mål udeholdene scorer i onsdagens kampe?
 5. Indtast din NordicBet e-mail

Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, er det første man skal gøre selvfølgelig at oprette en. Dette er heldigvis yderst simpelt, og det tager ikke mere end et øjeblik at få kontoen. Herefter skal man selvfølgelig deltage i konkurrencen. Denne finder man i menuen på forsiden. Du får i øvrigt også et free bet på op til 600 kroner, når du indbetaler penge på siden første gang.

Når man lander på selve kampagnesiden, er det tid til den sjove del. Her skal man nemlig forudsige to udfald i forbindelse med tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe.

 

Tirsdag

Tirsdag skal man forudsige hvor mange mål Sterling, Son og Mané scorer samlet. Her de seks valgmuligheder:

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5+

Onsdag

Onsdag skal man gætte hvor mange mål udeholdene scorer. Her de fem valgmuligheder.

 • 0-2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6+

 

Indtast din NordicBet email

Det sidste trin er at indtaste sin NordicBet email. Her er det vigtigt, at man indtaster den samme e-mail, man brugte, da man oprettede sin konto. Skriver man en anden email-adresse, kan man nemlig ikke vinde.

 

Få stor bonus hos NordicBet

Der er ingen tvivl om, at der er masser at hente i forbindelse med denne konkurrence hos NordicBet. Det er meget sjældent, man finder en konkurrence med så flotte præmier uden, at man skal investere så meget som en krone selv. Dermed gælder det også virkelig om at prøve lykken.

Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, kan man som ny spiller hente sig en stor velkomstbonus på 600 kroner. Denne fungerer sådan, at NordicBet giver en et risikofrit spil baseret på størrelsen af ens første indskud. Den fulde bonus får man ved at indsætte mindst 500 kroner. Hvis ens spil ikke går hjem, får man hele sit indskud tilbage uden omsætningskrav, hvorfor man altså spiller risikofrit.

 

Hent din bonus nu

 

NordicBets regler og vilkår

Svarene skal placeres før kampstart i rundens første kamp. Svarene baseres på de officielle statistikker fra UEFA. Hvis en kamp bliver udsat med mere end 24 timer, bliver forudsigelserne på den annulleret.

Hvad angår de risikofrie spil, skal nettogevinsten omsættes tre gange. Går ens spil ikke hjem, får man selvfølgelig sit indskud tilbage uden omsætningskrav. For at bruge et risikofrit spil, skal man have mindst 150 kroner stående på sin NordicBet-konto.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund