Få odds 20 på Frankrig over Kroatien uden omsætningskrav hos LeoVegas

Bookmakertilbud fra LeoVegas Sport, hvor nye spillere får odds 20 på sejr til Frankrig over Kroatien uden omsætningskrav

Efter en månedlang fodboldfest er det søndag tid til at finde den næste verdensmester i fodbold. I finalen mødes Frankrig og Kroatien, og franskmændene er kæmpe favoritter. Bookmakeren LeoVegas Sport har derfor forhøjet oddset på Les Bleus og giver nu odds 20 på fransk sejr uden omsætningskrav til alle nye spillere. Du kan spille ti kroner til det forhøjede odds og dermed vinde 200 kroner, der kan udbetales umiddelbart efter slutfløjtet. Det er altså penge lige ned i lommen til meget lav risiko.

 

Spil på Frankrig til odds 20

 

Sådan får du odds 20 på Frankrig

Du skal blot gennemgå fire simple trin for at få adgang til det forhøjede odds på fransk sejr i VM-finalen.

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Opret konto med velkomstbonussen ‘Sport’
  3. Indbetal mindst 300 kroner
  4. Spil ti kroner på Frankrig til odds 20

Links på denne side fører direkte til LeoVegas’ kampagneside. Det er kun gennem disse, at du kan få det forhøjede odds, da LeoVegas ikke reklamerer med dette på sin hjemmeside. Her skal du selvfølgelig oprette en konto. Når du gør dette, er det vigtigt, at du vælger den velkomstbonus, der hedder ‘Sport’. Det er nemlig den, der sikrer dig det forhøjede odds.

Så snart du har oprettet din konto, skal du selvfølgelig indsætte penge. For at få odds 20 på Frankrig skal du indsætte mindst 300 kroner. Der er dog ingen omsætningskrav eller noget forbundet med indskuddet, så pengene kan udbetales igen med det samme.

Det sidste og sjoveste trin er selvfølgelig at oddse ti kroner på, at Frankrig slår Kroatien til odds 20. Det forhøjede odds findes ved at gå til oddsene på VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien. Her vil du få vist de normale odds på kampen. Så snart du tilføjer en Frankrig-sejr til sin spilkupon, vil du dog få det forhøjede odds 20 vist frem på kuponen. Det skal du så selvfølgelig spille ti kroner på.

Ligeså snart Frankrig har vundet kampen, får du udbetalt din gevinst på 200 kroner. Den udbetales som sagt uden omsætningskrav, og den kan derfor hæves med det samme.

LeoVegas Sport reklame med den tidligere fodboldspiller Thomas Gravesen

Frankrig er store favoritter

Alt tyder på, at Frankrig kan kalde sig verdensmestre, når kampen er forbi søndag aften. Franskmændene har spillet en fantastisk turnering, hvor der ingen slinger i valsen har været overhovedet. Ingen hold har for alvor været tæt på at besejre Frankrig endnu, og det er fuldt fortjent, at de står i finalen.

Det har ikke altid været sprudlende, når Frankrig har spillet, men det har været bundsolidt. De giver meget lidt væk, og der bliver ikke lavet personlige fejl. Det er et bundsolidt hold, hvor alle spillerne arbejder stenhårdt defensivt og samtidig er kyniske offensivt. Det er en drabelig blanding, hvilket man så imod både Argentina, Uruguay og Belgien, der alle blev besejret uden de helt store problemer.

Kroaterne derimod har haft store problemer. De har endnu ikke vundet en playoff-kamp i regulær spilletid, og de var tæt på at ryge ud til både Rusland og Danmark. I begge kampe balancerede de på afgrundens rand, og de måtte ud i straffekonkurrence for at sikre avancement. Det held må løbe ud før eller siden, og det bør ske imod Frankrig. Les Bleus er nemlig på et helt andet niveau end de modstandere, Kroatien hidtil har mødt.

De mange kampe har derudover også slidt hårdt på spillerne. De tre gange forlænget spilletid betyder, at kroaterne løber rundt med trætte ben, hvilket gør det svært for dem at konkurrere med de adrætte franskmænd, der er friske og veludhvilede. Det hører også med til historien, at Frankrig har haft en ekstra hviledag siden deres semifinale, hvilket naturligvis også er en lille fordel.

 

LeoVegas’ regler og vilkår

Der er rene linjer og klare regler i LeoVegas’ forhøjet odds på Frankrig – Kroatien. Tilbuddet kan benyttes frem til kampstart klokken 17.00, men kun af spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Du skal indsætte mindst 300 kroner for at få adgang til det forhøjede odds, men der er ingen krav om, at du sætter disse penge på højkant.

Når du opretter din konto, skal du vælge ‘Sport’-velkomstbonussen for at få det forhøjede odds på Frankrig – Kroatien. Herefter skal du spille ti kroner på Frankrig til odds 20,00. Dette odds forbliver det samme frem til kampstart. Det forhøjede odds på Frankrig kan ikke kombineres med andre tilbud eller odds.

Hvis Frankrig vinder i ordinær spilletid, får du 200 kroner udbetalt. Der er ingen omsætningskrav på denne gevinst, så pengene kan hæves ligeså snart, du har verificeret din konto med NemID. Det gør du ved at logge ind med NemID, så det tager kun et øjeblik.

Indbetalinger foretaget med NETELLER eller Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Opret konto hos LeoVegas her

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund