Sådan får du forhøjede odds på Super Bowl LIII hos 888sport

Natten til mandag skal der afvikles Super Bowl LIII, og hvis du endnu ikke er kommet helt i stemning, så kan du få et forhøjet odds plus en velkomstbonus hos 888sport. Bookmakeren giver således odds elleve på Rams og ni på Patriots. Du kan spille 50 kroner på en af de to hold, så der er tale om en gevinst på enten 550 eller 450 kroner.

Derudover fordobler de endda dit første indskud på siden helt op til 1.000 kroner, hvis du benytter dig af koden 100BONUS. Der er altså absolut ingen grund til at lade denne mulighed forbipassere.

 

Få forhøjet odds og velkomstbonus lige her

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Alt du skal gøre for at få en velkomstbonus plus odds elleve på Rams eller odds ni på Patriots er at følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Rams eller Patriots

Først og fremmest skal du trykke på enten den grønne knap eller linket foroven. Derefter bliver du sendt direkte videre til kampagnesiden hos 888sport, hvor du skal klikke på SPIL NU. Nu handler det om at oprette en bookmakerkonto og indbetale penge på siden. Husk at benytte dig af koden 100BONUS for at få fordoblet dit første indskud. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig en spille en halvtredser på enten Rams til odds elleve eller Patriots til odds ni. Nu kan du gå og glæde dig til søndag nat, hvor der er optakt allerede fra klokken 22:00 på TV3+.

 

Hvem skal jeg spille på?

Når en bookmaker forhøjer oddset på begge mandskaber, så er det store spørgsmål selvfølgelig, hvem af dem som man skal spille på. I dette tilfælde kan man enten jagte guldet og spille på Rams, men vi føler os alligevel rimelig overbeviste om, at Patriots ender med at trække det længste strå. Tom Brady er ekstremt rutineret og overordnet set en bedre quarterback end Jared Goff. Derudover skal man også huske på, at Bill Belichick ved lige præcis hvad det kræver at vinde en Super Bowl. Det kan man ikke lige frem sige om Sean McVay.

Derfor anbefaler vi at spille på, Patriots vinder Super Bowl LIII til odds ni hos 888sport.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Du kan desværre ikke få et forhøjet odds eller en velkomstbonus, hvis du allerede har oprettet en bookmakerkonto hos 888sport. Eventuelle gevinster fra det forhøjede odds samt velkomstbonussen er underlagt et omsætningskrav. Det vil sige, at du skal gennemspille dem mindst seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Herefter kan de kvit og frit udbetales direkte til din bankkonto.

Indbetaler foretaget med enten NETELLER eller Skrill giver ikke adgang til et forhøjet odds eller en velkomstbonus. Derudover er det ikke tilladt at bruge cash out-funktionen, mens Super Bowl er i gang. Du kan heller ikke kombinere dit forhøjede odds med andre væddemål.

 

Få forhøjet odds og velkomstbonus lige her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund