Få fordoblet dine gevinster på Super Bowl LIII hos Mr Green

Der er allerede en hel del gode bookmakertilbud på Super Bowl LIII derude, men nu vil Mr Green også være med. Som ny kunde hos dem kan du således få fordoblet dine gevinster uden omsætningskrav på kampen mellem Rams og Patriots. Det kræver sådan set bare, at du spiller præcis 100 kroner på væddemålet. Såfremt dette krav er opfyldt kan du vinde helt op til 1.000 kroner ekstra på dit spil.

Som om det ikke var godt nok modtager du endda stadig deres fremragende velkomsttilbud. Her er der tale om et free bet på mellem 150 og 500 kroner.

 

Få fordoblet dine gevinster hos Mr Green

 

Sådan får du fordoblet dine gevinster

For at oprette en konto, få din velkomstbonus og en fordobling af gevinsterne på Super Bowl skal du følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto
  4. Spil mindst 100 kroner på Super Bowl

Trykker du på linket eller den grønne knap foroven, så sender vi dig direkte videre til kampagnesiden hos Mr Green. Herinde kan du læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, skal du klikke på “Tilmeld dig!”. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger, indbetaler penge på siden, modtager dit free bet og spiller præcis 100 kroner på Super Bowl LIII. Som nævnt i indledningen får du fordoblet din gevinsts med helt op til 1.000 kroner. Der er absolut ingen omsætningskrav forbundet med dette tilbud, så det er bare med at udnytte det inden kampstart.

Husk du kan følge med på TV3+ allerede fra klokken 22:00, hvor optakten starter. Der er kampstart omkring fire timer efter.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye spillere eller folk som endnu ikke har brugt deres konto. Kampagnen kører helt indtil Super Bowl LIII slutter. Du skal spille præcis 100 kroner for at kvalificere dig, og det er maksimalt muligt at vinde 1.000 kroner ekstra i gevinster. Det er selvfølgelig muligt at spille for mere end 100 kroner, men det er kun de første 100 kroner af din indsats, som bliver fordoblet. Husk at tjekke profitboost af på kuponen, inden du spiller den.

 

Få fordoblet dine gevinster hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green