888sport går amok: Førhøjer oddset på både Arsenal og Chelsea

På lørdag klokken 18:30 er der London-derby i Premier League, når Arsenal og Chelsea støder sammen på Emirates Stadium i den engelske hovedstad. Hos 888sport glæder de sig mindst lige så meget til kampen, som vi gør. Derfor har de valgt at forhøje oddset på begge mandskaber til alle deres nye kunder.

Tror du på tre point til The Gunners, kan du få odds 16. En sejr til The Blues belønnes med odds 12. Du kan spille op til 50 kroner, hvilket vil sige en potentiel gevinst på enten 800 eller 600 kroner. Derudover modtager du endda stadig deres sprøde velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner, hvis du benytter dig af promokoden 100BONUS.

 

Få et forhøjet odds og en velkomstbonus

 

Det tager ikke mere end et par minutter

Hvis du godt kunne tænke dig at gøre brug af dette glimrende tilbud, så skal du bare følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret en konto og indbetal med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på enten Arsenal eller Chelsea

Hvis du klikker på enten den grønne knap eller linket foroven bliver du sendt direkte til kampagnesiden hos 888sport. Herinde skal du trykke på SPIL NU og oprette en bookmakerkonto. Når det er gjort, skal der så indbetales penge på siden. Husk at bruge promokoden 100BONUS, da den sørger for, at du får fordoblet dit første indskud helt op til 1.000 kroner. Sidste skridt på vejen er at spille 50 kroner på enten The Gunners til odds 16 eller The Blues til odds 12.

Herefter kan du læne dig tilbage og vente til lørdag aften, hvor der er London-derby på TV3+. Optakten starter i øvrigt en time inden opgøret (klokken 17:30).

 

Hvem skal jeg spille på?

Det kan være svært at vælge, når en bookmaker forhøjer oddset på begge mandskaber. I dette tilfælde er vi dog ikke i tvivl om, at man skal gå efter guldet. Arsenal tabte højst overraskende med 1-0 på London Stadium til West Ham i lørdags. Derfor er Unai Emery og co. pisket til sejr hjemme mod deres London-rivaler. Chelsea besejrede derimod Newcastle med 2-1 hjemme på Stamford Bridge, og de kan principielt nøjes med en uafgjort på Emirates. Med dette in mente kommer vi nok ikke til at se The Blues angribe fra første fløjt. Rent faktisk tror vi, at de vil være en smule afventende i denne kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang er i øvrigt brandvarm med fjorten fuldtræffere i ligaen, og han kunne sagtens komme til at gøre ondt på Kepa Arrizabalaga. Hvis ikke det skulle lykkedes for den gabonesiske goalgetter at garne, så har de endda også den flyvende franske forward Alexandre Lacazette. Der er derimod ikke særlig mange strikere at være imellem for Maurizio Sarri, så han kommer nok til at stille med en falsk nier på toppen i form af Eden Hazard.

Derfor anbefaler vi, at man spiller sine 50 kroner på Arsenal-sejr til odds 16 hos 888sport.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Dette tilbud er desværre kun tilgængeligt for nye kunder hos 888sport. Har du allerede en bookmakerkonto hos dem, må du altså nøjes med de normale odds. Som ny kunde får du derimod en velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner samt det forhøjede odds på London-derbyet. Både din bonus og eventuelle gevinster fra det forhøjede odds skal gennemspilles mindst seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage.

Indbetalinger foretaget med enten Skrill eller NETELLER giver ikke adgang til en odds bonus eller et forhøjt odds. Det er heller ikke tilladt at kombinere væddemålet med andre spil eller trykke på cash out-knappen i løbet af opgøret.

 

Få et forhøjet odds og en velkomstbonus

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund