FC Midtjylland – FC Helsingør odds: Målfest på MCH Arena

Det ligner en umulig opgave for FC Helsingør, når de tager en tur til Herning for at møde ulvene fra FC Midtjylland på MCH Arena. Midtjyderne har ikke tabt på hjemmebane siden maj måned. Oprykkerne fra Helsingør ikke har vundet på udebane i over tre måneder.

Midtjylland skuffede i søndags ude mod Lyngby, hvor det kun blev til 2-2. De var endda bagud med 2-1 i pausen, men fik reddet et enkelt point med hjem til den jyske hede efter et Jakob Poulsen-hjørnespark fik lov at sejle hele vejen i mål efter en afretning fra Mikkel Rygaard. FCM ligger pt. placeret på en delt andenplads á point med FC Nordsjælland.

FC Helsingør fik endelig tre point i lørdags, da de mødte Silkeborg på hjemmebane. Efter to scoringer indenfor kampens første kvarter blev det til en sikker 2-0-sejr. Før det havde oprykkerne tabt seks kampe i streg. De ligger dog stadig på en trettendeplads i Superligaen á point med SønderjyskE.

Hjemmeholdet er da også kæmpe favoritter hos bookmakerne. En FCM-sejr giver odds 1,20 hos LeoVegas Sport, mens en FCH-sejr belønnes med odds 14,00. Uafgjort giver pengene 6,50 gange igen.

Læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her og bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker.

 

Spil på opgøret hos LeoVegas Sport

 

Optakt: FC Midtjylland – FC Helsingør

FC Midtjylland

Før søndagens pointdeling i Lyngby havde FCM vundet syv kampe i streg. Seks af disse kampe blev vundet med minimum to mål. Det er altså et midtjysk mandskab i topform som skal forsøge at udbygge deres ubesejrede stime til ni opgør i træk. Særligt Alexander Sørloth har set skarp ud i det meste af sæsonen. Han står indtil videre noteret for 13 scoringer i 21 kampe.

Midtjylland er i øvrigt det næstmest scorende mandskab i Alka Superligaen med 34 mål i 14 kampe. Det har kun Nordsjælland gjort bedre, da de har scoret en enkelt gang mere end midtjyderne.

FCM har dog haft en del defensive problemer, og de har allerede indkasseret 21 mål. Det har både OB (11), Brøndby (12), FCK (16), Horsens (17), Hobro (17) og AaB (18) gjort bedre.

Rafael van der Vaart er snart tilbage i træning efter en hjernerystelse. Alexander Munksgaard og Rilwan Hassan har døjet med ankelskader, men begge forventes også snart fit for fight igen. Rasmus Nicolaisen er ude i et par uger med en knæskade. Zsolt Korcsmár har karantæne, efter han modtog to gule kort på 12 minutter mod Lyngby.

 

FC Helsingør

FC Helsingør logoOprykkerne fra Helsingør startede ud med at vinde tre og tabe fem kampe i starten af Superliga-sæsonen. Derefter gik gassen dog totalt af ballonen, og de måtte indkassere seks nederlag i streg med en samlet målscore på 2-16.

I denne periode blev der lavet ekstremt mange personlige fejl som kom til at koste dyrt. De er dog blevet barberet væk i de sidste par opgør. Mod AaB på udebane og Brøndby på hjemmebane tabte man således kun med et enkelt mål, og i lørdags kom den forløsende sejr mod Silkeborg så endelig.

FC Helsingør har den dårligste defensiv i Alka Superligaen med 27 indkasserede mål. Derudover har de den næstdårligste offensiv med blot 12 scoringer. Det har kun Randers gjort dårligere, da de har scoret en gang mindre end oprykkerne.

Martin Fisch er tvivlsom til opgøret på grund af en skade, og det bliver en kamp mod tiden for at få ham klar. Anders Holst og Johannes Ritter er begge ude på ubestemt tid, så de bliver med al sandsyglighed ikke klar til kampen.

 

Spilforslag

Da det er Superligaens næstbedste offensiv mod den dårligste defensiv, så regner vi stærkt med, at der kommer en masse mål i kampen.

I deres sidste ti opgør har FCM scoret hele 29 gange, mens FCH har indkasseret 21 mål i deres sidste ti kampe. Hvis man medregner FC Midtjyllands defensive problemer samt karantænen til midterforsvaren Zsolt Korcsmár, så ligner det for alvor en målfest. Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 3,5 mål i kampen til odds 2,00 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport