FC København – Lyngby BK odds: Tæt kamp i Telia Parken

Efter endnu et nederlag i midtugen til Lokomotiv Moskva, så er Ståle Solbakken og FC København ved at være presset både i Alka Superligaen og Europa League. Hjemme i Telia Parken tager de imod Lyngby, og der skal tre point på kontoen, hvis de vil holde liv i deres yderst spinkle mesterskabschancer.

FCK havde aldrig prøvet at tabe til SønderjyskE, men der blev der i den grad lavet om på i søndags. Hjemme i Haderslev vandt sønderjyderne nemlig med hele 3-0 over de danske mestre mestre. Det efterlader løverne på en delt sjetteplads i ligaen – á point med OB.

Lyngby løb også ind i et skuffende nederlag i søndags. På hjemmebane mod bundproppen fra Randers tabte de med 1-3 og specielt i første halvleg underpræsterede de kongeblå gevaldigt. De ligger på en delt niendeplads i Alka Superligaen – á point med SønderjyskE.

Hjemmeholdet er store favoritter hos bookmakerne. En FCK-sejr giver pengene 1,58 gange igen hos LeoVegas Sport, mens en Lyngby-sejr belønnes med odds 5,80. Et uafgjort resultat giver odds 4,00.

Bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker og læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: FC København – Lyngby BK

FC København

FCK logoFCK tabte som skrevet før i midtugen med 2-1 på udebane til Lokomotiv Moskva. Jefferson Farfán bragte russerne foran efter 17 minutter, men Benjamin Verbič fik udlignet på et langskud efter en halv times tid. Fem minutter inde i anden halvleg scorede Jefferson Farfán dog endnu en gang, og det blev dermed til endnu et nederlag for Ståle Solbakkens spillere. Det var deres tredje nederlag i træk, efter at de har tabt til Brøndby og SønderjyskE i Superligaen.

De danske mestre må siges at være inde i noget af en krise. I deres sidste ti kampe er det således blevet til fem nederlag, tre uafgjorte og blot to sejre. Derudover er det også kun blevet til tre clean sheets. Der er altså lang vej tilbage til fordums styrke for løverne, og hvis de vil holde håb i deres spinkle håb om at genvinde det danske mesterskab, så bliver de simpelthen nødt til at slå Lyngby på hjemmebane.

Københavnerne må undvære Mikael Antonsson og Youssef Toutouh som er på vej tilbage efter at have været skadet. Federico Santander er stadig ude med en skade i benet indtil primo december, og Erik Johansson er korsbåndsskadet indtil ultimo marts. Derudover er Benjamin Verbič stadig i karantæne efter sit røde kort mod AC Horsens. Pieros Sotiriou og William Kvist er også i karantæne, da de har fået for mange strafpoint.

 

Lyngby BK

Lyngby logoDe kongeblå har også haft det svært igennem længere tid. Det er således ikke blevet til en sejr i Alka Superligaen i de sidste fire forsøg. Udover 1-3-nederlaget til Randers, så har de spillet uafgjort med FC Nordsjælland på udebane (2-2), FC Midtjylland på hjemmebane (2-2) og OB på hjemmebane (1-1). Deres sidste Superliga-sejr var den 16. oktober på udebane mod AGF i David Nielsens cheftrænerdebut for De Hvii’e. Den kamp endte med en 0-2-sejr til Lyngby efter Dino Mikanović blev vist ud i pausen for at skubbe til et par havestole på vej ned i spillertunellen.

Thomas Nørgaards mandskab har generelt haft en svær anden sæson i Alka Superligaen. Ovenpå deres debutsæson som endte med bronzemedaljer, havde mange folk måske også lidt for høje forventninger til de kongeblå. De står indtil videre noteret for 18 point efter fire sejre, seks uafgjorte og seks nederlag. Deres største problem er defensiven som har lukket hele 32 mål ind i 16 kampe, hvilket er to mål i snit. Det er dårligst af samtlige hold i hele Superligaen.

Til dette opgør må cheftræneren se bort fra Mathias Tauber som er ude med en korsbåndsskade indtil primo marts. Derudover er Mikkel Rygaard Jensen stadig i karantæne efter sit direkte røde kort mod FC Nordsjælland før landskampspausen.

 

Spilforslag

FC København har desperat brug for tre point i dette opgør, men der må være en del trætte spillere i truppen efter midtugekampen i Europa League mod Lokomotiv Moskva. Lyngby derimod har haft en hel uge til at restituere i, og det må siges at være en lille fordel.

De kongeblå har dog ikke smagt sejrens sødme i over en måned, og det bliver nok også svært for dem at få tre point med hjem fra Telia Parken. Vi regner dog heller ikke med, at FCK løber med sejren. Derfor anbefaler vi at spille på, kampen ender uafgjort til odds 4,00 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport

 

LeoVegas Sport logo