FC København – FC Midtjylland odds: Løverne mod ulvene

FC Midtjylland satte med en 0-1-sejr på Vilfort Park en stopper for Brøndbys fuldstændige sindssyge stime af ubesejrede kampe og åbnede mesterskabskampen op på vid gab. Nu skal de så en tur i Telia Parken, hvor løverne fra FC København venter. Det bliver uden tvivl et brag af en kamp. FCK skuffede nemlig i søndags, hvor de tabte med 1-0 til AaB. Det betyder, at bronzemedaljerne langt fra er sikret endnu.

Ståle Solbakkens spillere leverede deres dårligste præstation i dette kalenderår på Aalborg Portland Park. Spillet var ideforladt, de offensive profiler underpræsterede, og der var generelt ingen gejst og gnist hos de snart detroniserede mestre. Derfor var det da heller ikke ufortjent, at Kasper Kusk scorede sejrsmålet dybt inde i dommerens tillægstid.

Jess Thorups tropper har fundet topformen frem på det bedst tænkelige tidspunkt. Med tre sejre på stribe har de nemlig hentet fem point på de blå-gule fra Vestegnen, hvilket har gjort, at spændingen i toppen af tabellen stadig er  intakt. De midtjyske ulve er nu á point med Brøndby på førstepladsen, men har dog en meget dårligere målscore.

Bookmakerne forventer et totalt tæt opgør. En hjemmesejr giver således odds 2,55 hos Unibet. En udesejr giver pengene 2,70 gange igen. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,55.

 

Spil på FCK - FCM hos Unibet

 

Optakt: FC København – FC Midtjylland

FC København jagter bronze og Europa League

FC KøbenhavnKøbenhavnerne har gjort det rigtig godt i foråret, hvor de har fået lukket hullet på 14 point op til de nordsjællandske tigre. Med to kampe tilbage af sæsonen og et indbyrdes opgør i Farum, er det dog overhovedet ikke afgjort, hvem der snupper bronzemedaljerne og kvalifikationen til Europa League. De to mandskaber ligger nemlig á point i tabellen. Det eneste der skiller dem er, at løverne har en målscore der er to mål bedre end farumgenserne. FCK har altså stadig alt at spille for, og kan derfor ikke bare ligge sig ned og håbe på, at deres ærkerivaler taber point i Horsens.

Det plejer da også at gå ganske godt for Ståle Solbakkens spillere, når FCM er på besøg i Telia Parken. Rent faktisk har de vundet deres sidste fem hjemmekampe i streg mod midtjyderne med en samlet målscore på 18-8. Særligt de to klubbers sidste indbyrdes opgør på Danmarks nationalstadion var i sandhed et mindeværdigt et af slagsen. Den 10. september blev der nemlig scoret intet mindre end syv mål i en hektisk og hæsblæsende 4-3-kamp. Selvom det næppe bliver lige så målrigt denne gang, så kan der sagtens komme masser af tænding og spænding fra start til slut. Særligt når man tænker på, hvor meget der er på spil for begge mandskaber.

Aboubakar Keita og Federico Javier Santander Mereles er tvivlsomme til dette opgør. De døjer begge to med småskavanker. Andrija Pavlović, László Köteles og Mikael Antonsson kommer ikke i aktion. De er alle tre ude på ubestemt tid med skader.

 

FC Midtjylland med mesterskabsdrømme

FCMDe midtjyske ulve jagter det danske mesterskab med næb og klør. Det er da også lige pludselig indenfor rækkevidde igen efter Bubacarr Sanneh headede sejrsmålet ind med ti minutter tilbage af kampen på Vilfort Park. Det var, selvfølgelig fristes man til at sige, efter en Jakob Poulsen-dødbold. Lige præcis de to spillere har da også været hovedårsagerne til ulvenes sejrsstime på tre kampe i træk over henholdsvis AaB, FCN og BIF. På MCH Arena mod aalborgenserne var Poulsen på pletten, da han sparkede et langskud i kassen allerede efter fire minutter i den stensikre 3-0-sejr.

Otte dage senere var det så Sanneh som blev dagens mand i skysovs, da han satte pandebrasken på et langt indkast fra Kian Hansen og scorede det første mål i deres 2-1-sejr. Som skrevet før var både Jakob Poulsen og Bubacarr Sanneh igen udslagsgivende og kampafgørende mod de blå-gule fra Vestegnen med henholdsvis en assist og en scoring. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem det er, som Ståle Solbakken skal have sat en stopper for i dette opgør. Det er dog lettere sagt end gjort, da den danske midtbanedynamo og den gambianske granitblok er i deres liv form. Poulsen har nemlig scoret otte gange i denne sæson og lagt op til yderligere 14 mål, mens midtstopperen Sanneh har fået netmaskerne til at blafre hele syv gange.

Rilwan Hassan er den eneste mand på FC Midtjyllands skadesliste. Han er forsat muskelskadet og når ikke at blive klar til kamp.

 

FC København – FC Midtjylland spilforslag

Det går sjældent kedeligt for sig, når FCK og FCM støder sammen i Telia Parken. Som regel ender med en målfest og en hjemmesejr. Da vi ikke tør at spå om 1×2 på grund af kampens kæmpestore betydning for begge hold, så går vi efter et målspil i stedet for.

Der er nemlig blevet scoret intet mindre end 26 mål i de seneste fem indbyrdes opgør mellem FC København og FC Midtjylland på Danmarks nationalstadion. Det giver et gennemsnit på mere end fem mål per kamp. Begge mandskaber burde komme på tavlen, og én af dem burde score mindst to gange. Der kommer altså minimum tre scoringer.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,70 hos Unibet.

 

Spil på over 2,5 mål hos Unibet

 

bookmaker odds