FC Nordsjælland – SønderjyskE odds: Det lugter af mål på Farum Park

FC Nordsjælland er et fint bevis på, hvor hurtigt tingene går i fodbold. For blot to uger siden lignede de en decideret mesterskabskandidat, men dette er langt fra tilfældet i øjeblikket. I deres seneste to kampe er de blevet most af fysisk stærke modstandere, og de har det tydeligvis svært, når der bliver gået hårdt til dem.

Netop det at gå hårdt til modstanderne er noget, SønderjyskE er specialister i. Sønderjyderne har alle dage været et hold bygget på fysisk styrke og hårdt arbejde, hvilket bliver guld værd imod Nordsjællands teknikere.

SønderjyskE har dog ikke fået den bedste start på sæsonen, da de indtil videre blot har vundet to kampe. De har til gengæld scoret masser af mål og er pt. det tredjehøjst scorende hold i Superligaen.

Hos bookmakerne er Nordsjælland ikke overraskende favoritter. Hos 888sport udbydes hjemmesejren til odds 1,87, imens der er odds 3,55 på, at SønderjyskE får de tre point.

Læs vores anmeldelse af 888sport, der er den perfekte bookmaker for folk, der ønsker at blande odds, casino og poker.

Spil på kampen hos 888sport >>

 

Optakt: FC Nordsjælland – SønderjyskE

 

FC Nordsjælland

Tigerne fra Farum er nærmest gået fra himmel til helvede på det seneste. Ikke nok med at de tabte på hjemmebane til AGF i weekenden, så mistede de for nylig også den forrygende angriber Godsway Donyoh. Ghaneseren er blevet opereret i knæet, og han kommer derfor ikke i kamp igen i 2017. Dette er et kæmpe tab for Nordsjælland, der virkelig har set Donyoh fra sin bedste side i denne sæson. Den 22-årige angriber nåede fem mål i otte Superliga-kampe inden, at han blev skadet.

Udover Donyoh må cheftræner Kasper Hjulmand også undvære den normale venstreback Mads “Mini” Pedersen og centerforsvaren Pascal Gregor, der ligeledes er skadede. Det er altså tre af klubbens normale startere, der er langtidsskadede.

De skadede spillere er naturligvis også en af grundene bag Nordsjællands skuffende resultater på det seneste. Den primære grund er dog stadig at både AC Horsens og AGF havde succes med at tryne Nordsjælland fysisk. Begge hold gik yderst hårdt til værks, da de mødte Nordsjælland, og de havde held med at kyse de små teknikere fra Farum.

Det er altafgørende for Nordsjælland, at Hjulmand hurtigst muligt finder en modgift imod denne taktik. Gør han ikke, kan det nemt komme til at koste Nordsjælland deres plads i toppen af ligaen.

SønderjyskE

SønderjyskE er gået i gennem en mindre transformation under cheftræner Claus Nørgaard. Under den tidligere Brøndby-assistent spiller sønderjyderne stadig fysisk fodbold, men de er begyndt at tænke mere fremadrettet og offensivt. Dette har kostet et par point på kontoen, men de har spillet nogle vanvittig underholdene kampe.

Bortset fra åbningskampen imod Randers, der endte 0-0, har SønderjyskE scoret i alle deres kampe i denne sæson, og i deres seneste fire kampe har de lavet to mål i hver. Det er altså et noget andet SønderjyskE-mandskab end man tidligere har kendt.

De store offensive profiler på holdet er 22-årige Mikael Uhre og 22-årige Philip Zinckernagel, der til sammen har scoret syv mål indtil videre. Dette gør dem til en af de farligste angrebsduoer i Superligaen. Deres fart og arbejdsraseri passer perfekt til SønderjyskEs aggressive spillestil.

Til kampen imod Nordsjælland må SønderjyskE undvære Mads Hvilsom, Marc Pedersen og sakari Mattila, der alle sidder ude med skader.

Spilforslag

SønderjyskE-fløjen Christian “Greko” Jakobsen har været fuldstændig flyvende på det seneste. Den tidligere Brøndby-spiller har scoret i tre af klubbens seneste fire kampe, og han er proppet med selvtillid.

Greko er en fysisk stærk spiller, der altid er farlig i feltet på grund af sin højde. Fra sin position på højrefløjen er han god til at søge ind i banen, hvilket kan skabe kaos i modstandernes forsvar. Dette er især tilfældet imod et hold som Nordsjælland, der  mangler høje og fysisk stærke spillere.

Vi spiller derfor på, at Greko kommer på tavlen til odds 4,60 hos 888sport.

Spil på kampen hos 888sport >>