FC Midtjylland – Astana odds: Svær kamp venter ulvene i CL-kvallen

Onsdag skal FC Midtjyllands videre skæbne i årets Champions League afgøres. Ulvene tabte 2-1 på udebane i første opgør, og de er derfor pisket til at slå Astana FC, hvis de vil videre til tredje kvalifikationsrunde.

Lørdag eftermidag fik Midtjylland sæsonens første sejr, da de på hjemmebane slog et svagt Esbjerg-mandskab. Sejren var fuldt fortjent, og for første gang i sæsonen lignede midtjyderne sig selv.

Astana vandt ligeledes i weekenden, da de lørdag mødte bundholdet Atyrau. 2-0 blev det til, og dermed er Astana nu oppe på 11 kampe i træk uden nederlag.

Selvom Midtjylland tabte den første kampe, er de favoritter på hjemmebane. Bookmakeren Unibet giver odds 1,90 på en FCM-sejr og odds 4,10 på en sejr til Astana. 

 

Odds på kampen nu

 

Optakt: FC Midtjylland – Astana FC

Midtjylland skal fortsætte weekendens takter

Fodboldklubben FC Midtjyllands officielle logo.På trods af et glimerende transfervindue, hvor Midtjylland har holdt på sine største profiler og endda tilføjet nye spændende spillere, har ulvene fra Heden fået en forfærdelig sæsonstart. I deres første tre kampe tabte de to, heriblandt til Astana, og fik blot 0-0 på hjemmebane med AGF.

I weekendens kamp imod Esbjerg viste Midtjylland sig dog igen fra deres bedste side. De vandt nemt kampen med 3-1, og især offensivt så det godt ud. Det skyldes især, at Jess Thorup smed australske Awer Mabil ind i startopstillingen. Den unge fløjspiller var her og der og alle vegne, og han var en stor oplevelse. Mabil er en utrolig dygtig spiller, når tingene flasker sig for ham, og han er typen, der kan afgøre kampe på egen hånd. Derudover levede Gustav Wikheim for første gang i sæsonen også op den flotte sidste sæson.

Det er dog bekymrende for Midtjylland, at det endnu en gang var holdets midtbanespillere, der stod for målene. Paul Onuachu har blot scoret et enkelt mål i denne sæson, og Artem Dovbyk er heller ikke kommet igang endnu. Hvis ulvene skal have en chance for at gå videre, skal de simpelthen have gang i frontløberne.

Midtjylland må undvære skadede Rilwan Hassan og Kristian Riis.

 

Hvilket udgangspunkt kommer Astana med?

Det officielle logo for fodboldklubben FC Astana, der møder FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationenAstana FC var uden tvivl det bedste hold i det første opgør. Kasakherne havde Midtjylland under pres i stort set hele kampen, og de danske mestre havde svært ved at få spillet til at hænge sammen. Astana fremprovokerede den ene fejlaflevering efter den anden, og Midtjylland var kun farlige på dødbolde. Derfor var det bestemt også fuldt fortjent, at Astana tog sejren. Midtjylland var faktisk heldige med blot at tabe med et enkelt mål.

Nu står slaget dog på MCH Arena, og denne gang er det kasakherne, der er rejst 4.000 kilometer til kamp. Derfor skal det også blive interessant at se, hvordan de griber returopgøret ad. Astana er et nærmest komplet mandskab, der både kan lukke af defensivt og skabe chancer rent offensivt. Det har de både vist i ligaen samt i europæisk fodbold.

For Astana vil det være en fiasko at ryge ud til Midtjylland, da de satser hårdt på at gå hele vejen til gruppespillet. Når man ser på, hvordan de gør det i den hjemlige liga, er det bestemt også forståeligt.

Astana fører den kasakhiske liga med seks point ned til Kairat Almaty. De har vundet 17 af deres seneste 20 kampe i alle turneringer, og de cruiser derfor imod endnu et mesterskab.

 

Livestream Midtjylland – Astana

Er du en af de mange danskere, der lige nu sidder på ferie i enten Danmark eller udlandet og leder efter et Midtjylland -Astana livestream er der håb. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at streame Midtjylland – Astana, og det er både nemt og gratis.

Alt du skal bruge er faktisk en konto hos bookmakeren Unibet, og så kan du lovligt nyde kampen i høj kvalitet uden at skulle betale så meget som en krone for det.

  1. Opret konto hos Unibet.dk
  2. Gå til Midtjylland – Astana
  3. Stream kampen gratis og lovligt

Det eneste det kræver at se stream af Midtjylland – Astana gratis er, at du har penge på kontoen. Der er til gengæld ingen krav om, at du skal sætte dine penge på højkant, så du kan sagtens indsætte penge før kampen, og så hæve dem igen umiddelbart efter kampens afslutning.

Som ny spiller hos Unibet kan du dog også hente en stor odds bonus på op til 1.500 kroner. Bookmakeren fordobler simpelthen dit første indskud, så jo mere du sætter ind, jo større bliver din bonus også.

 

Midtjylland – Astana spilforslag

Astana spillede rigtig godt i den første kamp, så der venter Midtjylland en svær opgave. Kasakherne er stærke offensivt, hvilket deres 45 mål i 21 ligakampe også beviser, og de danske mestre får hænderne fulde.

I den første kamp kom kasakherne frem til en del chancer, og det var bestemt fortjent, at de løb med sejren. I Herning kommer de nok til at spille noget mere afventende, men de bør stadig få deres chancer. Dette gælder især, hvis Midtjylland begynder at skulle satse mere og mere og komme frem på banen.

Vi anbefaler derfor et spil på, at Astana scorer i kampen til odds 1,50 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget hos Unibet nu

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.