FC København vs AGF odds: – Kan AGFs reserver bryde FCKs stime i Parken

Torsdag får vi en gentagelse af sidste sæsons pokalfinale, når FC København tager imod AGF i Parken. Denne gang er der dog ikke 25.000-30.000 aarhusianere på lægterne, men derimod tæt på ingen. AGFs fans boycutter nemlig kampen grundet FCKs manglende gæstfrihed, men der er formentlig heller ikke noget at komme efter for AGF-fans i denne kamp.

Ser vi på odds på FC København vs AGF i DBU Pokalens kvartfinale, er FCK gigantiske favoritter til odds 1.33, mens der er odds 9.00 på AGF. Uafgjort kan spilles til et odds ca. midt imellem, nemlig odds 4.75. Læs mere om kampen, og hvorfor FCK er så store favoritter, i optakten med spilforslag til FCK vs AGF forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: FC København vs AGF

FC København fortsatte deres march mod mesterskabet med 1-2 sejr i Haderselv mandag aften. Det var anden udekamp i træk, og ligeledes anden gang i træk, at FCK får vendt 0-1 til sejr. FCK kom nemlig også bagud mod Silkeborg, men vandt alligevel 1-3 i det jyske.

FCK udviser stadig skræmmende styrke, selv efter afgangen af Thomas Delaney i vinters, og stort set ingen formår at lave mål i Parken mod FCK. Derfor må man også forvente en klokkeklar FCK-sejr her mod AGF, som kommer til hovedstaden med et reservepræget mandskab.

AGF har kniven for struben i Superligaen, hvor der dog blev skabt fornyet tro på tingene med en vanvittig 2-4 sejr i Viborg i søndags, men klubben er også ramt af mange skader, og har ganske enkelt ikke råd til at risikere flere skader i den normale startopstilling – hvis man da ellers kan tale om en sådan i AGF, som sjældent stiller med tilnærmelsesvis samme hold to kampe i træk.

Glen Riddersholm har da også luftet idéen om, at stille med lutter reserver og gemme førsteholdet til den hamrende vigtige hjemmekamp mod Silkeborg i pulje 2, men hvor mange “Guld Glen” lader blive hjemme, og hvor mange har tager med til København er endnu uvist. Ikke desto mindre lugter det en smule af kapitulation fra AGFs side allerede inden kick off, og AGFs (formentlig) reservespækkede hold, skal da også diske op med noget ekstraordinært, hvis man vil slå FCK i Parken.

 

Spilforslag til kampen

Der kan ikke være tvivl om, at FCK vinder dette opgør. Husk på, at FCK endnu ikke har tabt en kamp på hjemmebanen i denne sæson, og det er inkl. Champions League og Europa League. Samtidigt kommer AGF med en smal trup med masser af skader, og det ligner unægteligt spilletid til en række af reserverne i AGF. Med al respekt for De Hviii’e, så kan vi ikke forestille os, at bænkevarmerne i AGF har, hvad der skal til for at besejre FCK – hverken i Aarhus eller København.

Vi spiller en stensikker FCK-sejr til odds 1.33, og som ciffertips anbefaler vi at gå højt på målscoren, for FCK kan meget vel vinde denne kamp med både 4-0, 5-0 eller større. Det hele kommer an på, hvor motiveret FCK er på dagen. 4-0 som kampens resultat kan spilles til odds 15.00 hos bet365.

Odds.dk spilforslag:

  • FCK vinder: 1.33
  • Cifffertips 4-0: 15.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>