Få vanvittige odds 25 på Manchester United sejr over Liverpool FC hos Mr Green!

I Premier League er det atter blevet tid til superbraget, mellem førerholdet Liverpool FC og Manchester United. Selvom Liverpool efterhånden har overhalet United noget så eftertrykkeligt, kan Manchester holdet godt gå ind til kampen med håb om en sejr. De seneste to opgør mellem holdene er nemlig endt med pointdeling, og ikke meget skal til for at sende sejren til de røde djævle.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på at Manchester United sejrer over Liverpool FC til odds 25. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at Manchester United vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Liverpool FC. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 25, er sat op fra deres originale odds på 7,50, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Få odds 25 på Manchester United sejren lige her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved en Manchester United sejr over Liverpool FC til odds 25
  3. Vind kølige kontanter når Manchester United har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at Manchester United slår Liverpool FC og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt følges live hos Mr Green på deres live sektion fra kl.17:30.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Defensiven og offensiven er begge i løbet af sæsonen, blevet bedre og bedre for Solskjærs tropper. I de seneste fire kampe, har United endda formået at holde nullet hele tre gange. Kun i EFL Cuppen måtte United hente bolden ud af eget net, da Manchester City var for stor en muldfuld. Men seks gange i løbet af de sidste 11 kampe, har Uniteds defensiv holdt stand og ikke lukket mål ind. Det virker til at Solskjær endelig er lykkedes med, at implementere sine ideer og nu høster United altså frugterne.

I samme periode er også Uniteds angribere begyndt, at banke boldene i modstandernes mål. 20 mål er det blevet til i de 11 kampe, hvor United har vundet storsejre over blandt andet Norwich, Newcastle og AZ Alkmaar. Efter blot 26 mål efter 18 kampe i ligaen, har Uniteds offensiv præsteret at lave 10 mål henover de sidste fire kampe. Talentet Greenwood har lavet to mål, imens Rashford og Martial har stået for fire kasser hver. Offensiven ser giftig ud, og selvom Liverpool defensiven er berygtet kan deres nyfundne selvtillid bringe dem langt.

På et tidspunkt må man slippe speederen i Liverpool, og de har næsten efterhånden allerede vundet mesterskabet. Et forspring på hele 14 point og en kamp i hånden, er hvad de går ind til søndagens kamp med. Selv for et professionelt mandskab, som Liverpool kan offdagen nærme sig. 100% sikkert er det nemlig at United går ind til kampen, med alt at vinde og en sejr kan bringe dem med i spillet om top fire. Hvis der er noget, som kan motivere United holdet er det en kamp mod den evige rival Liverpool. Selvom mesterskabet er væk for United så vil de elske, at være det hold der stopper Liverpools ubesejrede stime!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 19. januar klokken 17:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Manchester United kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Vinder Manchester United kampen, får du som skrevet odds 25 fremfor det originale odds på 7,50. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Få odds 25 på Manchester United sejren lige her

 

Officielt logo for Mr Green