888sport giver gaver: Få odds 15 på Man Utd og PSG

I aften klokken 21:00 vender Champions League tilbage med et brag af en kamp mellem Manchester United og PSG på Old Trafford. Hos 888sport glæder de sig mindst lige så meget som os, og derfor forhøjer de oddset på begge mandskaber. Både de røde djævle og holdet fra den franske hovedstadig giver således pengene 15 gange igen. Du kan spille op til 50 kroner, hvilket vil sige en potentiel gevinst på 750 kroner.

Derudover modtager du endda stadig en velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner, hvis du benytter dig af promokoden 100BONUS!

 

Få odds 15 på Man Utd & PSG her

 

Sådan får du odds 15 på Man Utd og PSG

Det tager ikke meget mere end et par minutter at få både et forhøjet odds samt en velkomstbonus hos 888sport. Bare følg disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Man Utd eller PSG til odds 15

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til kampagnesiden hos 888sport. Herinde kan du læse mere om tilbuddet samt dets regler og vilkår. Når du er klar, så du trykke på SPIL NU. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger og indbetaler penge med promokoden 100BONUS. Dit første indskud på siden bliver fordoblet med helt op til 1.000 kroner. Sætter du eksempelvis en plovmand ind på siden, vil du have en tusse at spille for. Sidste skridt på vejen er at smide en halvtredser på enten Man Utd eller PSG eller til odds 15. Nu kan du læne dig tilbage i sofaen og vente til i aften klokken 20:00, hvor der er optakt på TV3+.

 

Hvem skal jeg spille på?

Umiddelbart kan det godt være svært at vælge, når en bookmaker forhøjer oddset på begge mandskaber. Her på redaktionen har vi dog fuld tiltro til Ole Gunnar Solskjær og hans tropper. Nordmanden har ført de røde djævle til ti sejre og en enkelt pointdeling indtil videre, og der er mange spillere som har fundet deres tårnhøje topniveau frem. Særligt Paul Pogba er fyr og flamme for tiden med otte mål og fem oplæg i sine sidste ti kampe. Derudover skal man heller ikke glemme at både Anthony Martial og Marcus Rashford har fået fornyet selvtillid og tro på tingene.

Franskmændene må i øvrigt undvære både Neymar og Edinson Cavani, hvilket er to kæmpestore tab. Vi kunne sagtens se Thomas Tuchels tropper tabe på Drømmens Teater, selvom det uden tvivl bliver et ekstremt tæt opgør mellem to gode hold.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester United vinder kampen til odds 15 hos 888sport.

 

888sports regler og vilkår

Kun nye kunder kan få et forhøjet odds samt en velkomstbonus hos 888sport. Eksisterende kunder må altså nøjes med de normale odds på opgøret. Eventuelle gevinster skal gennemspilles mindst seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage). Bonussen er underlagt de præcis samme krav.

Indbetalinger foretaget med enten NETELLER eller Skrill giver ikke adgang til forhøjet odds eller bonus. Det er ikke muligt at kombinere det forhøjede odds med andre væddemål, og du kan ikke trykke på cash out-knappen, mens kampen er i gang.

 

Få odds 15 på Man Utd & PSG her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund