Sådan får du live free bets til alle majs store fodboldfinaler

bookmaker gratis spil

Der er ingen tvivl om, at maj står i fodboldens tegn. I løbet af de næste par uger spilles finalerne i tre af Europas største cupturneringer, når Europa League, FA Cuppen og til slut Champions League skal afgøres. Alle tre kampe er naturligvis begivenheder, man som fodboldfan må og skal spille på. Det bør man gøre hos bookmakeren NordicBet, der netop har startet en kampagne, hvor man kan optjene gratis livespil til alle tre finaler ved at spille på dem før kampstart. Derudover trækker NordicBet lod om en række free bets på hele 2.500 kroner efter hver af finalerne blandt alle, der har deltaget i konkurrencen.

 

Få dine free bets til finalerne her

 

Så nemt er det at få gratis livespil

NordicBets kampagne er yderst simpel. Alt man skal gøre er faktisk blot at tilmelde sig kampagnen, hvilket man kan gøre via de grønne links på denne side. De fører direkte til kampagnesiden, hvor man altså kan tilmelde sig.

Man skal blot tilmelde sig en enkelt gang, og det kan klares med et enkelt klik. Herefter skal man oddse mindst 100 kroner til odds 1,50 eller højere på en eller flere af de udvalgte finaler. For hver finale man spiller på, får man et gratis live bet til den pågældende finale, og man kan altså gøre det til alle finalerne og dermed få tre gratis bets.

Efter hver finale trækker NordicBet ovenikøbet lod om to free bets på hele 2.500 kroner.

 

Ikke NordicBet-spiller? Intet problem!

For at få free bets skal man naturligvis have en konto hos NordicBet. Hvis man ikke allerede har sådan en, er det dog intet problem. Man kan nemlig sagtens nå at oprette en inden finalerne spilles. Faktisk er det nærmest en fordel ikke at have en NordicBet-konto, da man så også kan hente sig en stor NordicBet odds bonus. Denne gives til alle nye kunder, og den er måske den allerbedste i hele Danmark.

Den lækre NordicBet bonus er på op til hele 1.000 kroner, og den udbetales delvist som en indbetalingsbonus og delvist som et free bet. Man får den maksimale bonus ved at indsætte 500 kroner. Her får man 500 kroner oveni i ren odds bonus samt altså et free bet på yderligere 500 kroner.

Hvis man synes, at 500 kroner er for meget at sætte ind, kan man naturligvis sagtens nøjes med mindre. NordicBet giver bonus på alle indskud helt ned til 100 kroner. Ved at indsætte 100 kroner får man yderligere 100 kroner i bonus samt et free bet på 100 kroner.

Så stort bliver dit free bet:

Første indskud Free bet
100 – 199,99 kr. 100 kr.
200 – 499,99 kr. 200 kr.
500 + kr. 500 kr.

 

Ens NordicBet bonus skal gennemspilles seks gange til odds 2,00 eller højere. Det har man 60 dage til at gøre, hvorefter man altså frit kan udbetale den. Free bettet skal ligeledes bruges indenfor 60 dage. Fra dette vil man få nettogevinsten udbetalt, og den skal udbetales sølle tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage.

 

Hent din NordicBet bonus her

 

Odds tilbudets regler og vilkår

NordicBets odds tilbud er som bekendt ret lige til, men der er alligevel et par ting, man skal være opmærksom på. For det første er vigtigt, at man tilmelder sig kampagnen før, man spiller på kampene. Det er nemlig først, når man har tilmeldt sig, at man kan optjene gratis livespil. Man har selvfølgelig lov til at spille på kampene før tilmeldingen, men det vil altså ikke give adgang til free bets.

Man kan optjene tre free bets i alt, et til hver finale. For at få disse free bets skal man spille mindst 100 kroner før kampstart på de tre finaler. Man skal spille til minimum odds 1,50. Hvis man laver et kombinationsvæddemål, hvilket er lovligt, skal mindst et af valgene på kuponen være til den udvalgte finale. Systemspil giver derimod ikke adgang til free bets.

Man får sit gratis live bet umiddelbart efter, at man har spillet sit kvalificerende spil.

Free bettet er 100 kroner værd. Det kan kun bruges live på den kamp, som man har oddset på prematch. Oddser man på Europa League-finalen, får man altså et live bet, der kun kan bruges på Europa League-finalen. Dette free bet kan bruges fra både mobil, tablet og computer. Hvis man ikke bruger det, vil det forfalde.

Man får nettogevinsten udbetalt, hvis ens free bet går hjem. Denne skal omsættes tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Herefter kan man frit udbetale den, hvis man har lyst til det.

 

Få free bets nu

 

odds