Skal du se Paris St. Germain forsøge at få skovlen under FC Barcelona i onsdagens Champions League kvartfinaler? I så fald har Bet365 et godt tilbud til dig.

Du kan få et op til 250 kr. freebet på kampen, hvis du placerer et liveodds væddemål efter kampen er startet. Læs præcist hvordan du gør senere i denne artikel.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få et risikofrit bet på en af de største kampe indtil videre i 2015. Zlatan Ibrahimovic og co. som tog fusen på mægtige Chelsea på Stamford Bridge i ottendedelsfinalen skal nu forsøge at gøre det samme over to kampe mod Messi, Neymar, Suarez og resten af Barcelonas parade af stjernespillere.

Følg kampen live på TV3+ eller på Viaplay onsdag d. 15/4 kl. 20:45.

 

 

bet365 Få250kr.freebethos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

* Særlige regler og vilkår gælder for denne kampagne

 

Sådan får du op til 250 kr. freebet på PSG-Barcelona

For at kvalificere dig til et risikofrit liveoddsvæddemål på op til 250 kr. skal du først placere et før-kampvæddemål på opgøret mellem Paris St. Germain og FC Barcelona. Din indsats på før-kampvæddemålet afgør, hvor stort dit risikofrie liveoddsvæddemål bliver (op til 250 kr.).

Spil f.eks. 250 kr. før kampen på et valgfrit væddemål på PSG-Barcelona, og placer derefter endnu et væddemål på 250 kr. efter kampen er startet via liveodds.

Dit risikofrie væddemål er det første single væddemål placeret på liveodds. Hvis dit første liveoddsvæddemål på kampen tabes, refunderer Bet365 indsatsen op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål op til 250 kr.

Hvis der placeres mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, regnes det risikofrie væddemål for det, der står øverst på kuponen.

Læs mere om tilbuddet og dets regler og vilkår her hos Bet365.