Europa League: Odds på Manchester United vs Liverpool (inkl. 250 kr. risikofrit liveodds)

Indlæser..

bet365 er klar med odds på Manchester United vs Liverpool torsdag aften, og samtidigt kan du gøre brug af et 250 kr. risikofrit liveodds-tilbud.

Når du spiller (op til 250 kr) på et valgfrit før-kamp væddemål på Man United vs Liverpool hos bet365, får du muligheden for at placere endnu et væddemål til samme værdi på kampen efter den er startet på liveodds-markedet. Taber du på dit første liveodds-væddemål på kampen, får du pengene tilbage – uden yderligere spilkrav.

Liverpool fører 2-0 fra det første opgør på Anfield, så Man United er nødt til at blæse til angreb fra kampens start, hvis Liverpools forspring skal indhentes i løbet af de 90 minutter. United har været stærke på hjemmebane gennem hele sæsonen, og intet er afgjort på forhånd i dette opgør.

Med odds 2.62 på Man United kan der være god værdi at hente på De Røde Djævle, mens der er odds 2.90 på Liverpool. Uafgjort kan spilles til odds 3.30. Besøg bet365 nu og se alle odds på Man United vs Liverpool, og husk at et væddemål på 250 kr. før kampen udløser et 250 kr. risikofrit liveodds-væddemål, hvor du får pengene tilbage, hvis du misser.

Få 250 DKK i risikofrit spil på Man Utd vs Liverpool >>

 

Indlæser..

 

 

Odds-optakt: Manchester United vs Liverpool

Takket være scoringer af Daniel Sturridge og Roberto Firmino kunne Liverpool tage en 2-0 føring med sig fra det første opgør på Anfield, hvilket i øvrigt var fuldt fortjent, bedømt på spil og chancer i kampen. Men der venter formentlig tilskuerne en helt anden oplevelse torsdag aften, hvor United er hjemme på Old Trafford.

På hjemmebane har United gjort det udmærket i Premier League i denne sæson, hvor man kun har tabt to af i alt 14 hjemmekampe. Otte gange er United gået fra banen som vindere og fire gange er det endt uafgjort. United har scoret bemærkelsesværdigt få mål, da man utraditionelt kun har fundet vej til modstandernes netmasker på hjemmebane 19 gange i sæsonen. Til gengæld giver United ikke ved dørene, og har kun tilladt 7 scoringer imod sig på Old Trafford i Premier League.

Liverpool har spillet 15 udekampe i Premier League, og her er det blevet til 7 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag. Det har altså været lidt knald eller fald for Liverpool på udebane i denne sæson, men i den seneste tid har Liverpool gjort det fint på udebane. For en måned siden slog man Aston Villa med 0-6, og derefter hentede man 0-0 ude mod Augsburg i sidste runde af Europa League. Her vandt Liverpool det omvendte opgør med 1-0. Derudover har Liverpool spillet Capital One Cup-finale på Wembley mod Manchester City, hvor det blev til 1-1 efter 120 minutter og nederlag i straffesparkskonkurrencen, og senest Liverpool spillede ude slog man Crystal Palace 1-2.

Liverpool har vundet fire ud af de fem seneste kampe, hvor United ikke har vundet i de seneste tre. Liverpool har ikke været i kamp siden det omvendte opgør på Anfield d. 10. marts, mens United i mellemtiden spillede 1-1 hjemme mod West Ham i FA Cuppen. Her stod der Man United på det meste af kampen, men Van Gaals tropper måtte alligevel vente til det 83. minut med at få udlignet West Hams føring og dermed sikre omkamp i London. Ikke den bedste generalprøve for United, som nu står overfor et formstærkt Liverpool-mandskab med en 2-0 føring i bagagen.

Senest de to mandskaber mødtes på Old Trafford var d. 12. september 2015, hvor United vandt 3-1. Siden da har de to klubber spillet to gange i Liverpool, hvor United vandt den første 0-1, mens Liverpool vandt senest med 2-0.

 

Odds.dk Spilforslag

Vi forventer et åbent opgør, hvor Liverpool formentlig også vil få en del chancer foran Manchester Uniteds mål. Roberto Firmino har været i suveræn målform på det seneste for Liverpool, hvor han har scoret i tre af de fem seneste kampe, og der er en god chance for, at Firmino igen bliver manden bag meget af Liverpools offensive spil. Vi prøver et spil på Firmino til at score når-som-helst i kampen til odds 3.50 hos bet365.

Se alle odds på Man United vs Liverpool her >>

 

man_united_vs_liverpool_europa_league