Europa League: Odds på Dortmund vs Tottenham

Indlæser..

Europa League byder denne torsdag på et brag af en kamp, når Premier Leagues og Bundesligaens nuværende toere tørner sammen. Dortmund vs Tottenham kunne ligeså godt være Europa League-finalen anno 2016, og der venter os formentlig to tætte og underholdende kampe.

Hos bookmakerne er Dortmund store favoritter, hvilket selvfølgelig skyldes tyskernes imponerende statistik på hjemmebanen. Bet365 giver således odds 1.52 på Dortmund, mens der er odds 6.50 på Tottenham Hotspur. Uafgjort kan spilles til odds 4.00.

Der er derfor gode penge at hente på en udesejr til Tottenham, men har Christian Eriksen og co. en chance på Signal Iduna Park i Dortmund, hvorfra de fleste hold må tage tomhændet hjem?

Læs mere om Dortmund vs Tottenham nederst i denne odds-optakt. Herunder kan du se flere odds på Dortmund vs Tottenham hos Bet365.

Odds på Dortmund vs Tottenham >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Dortmund vs Tottenham

Dortmund_logoDortmund missede i lørdags en gylden mulighed for at puste fornyet spænding ind i kampen om det tyske mesterskab, men efter 0-0 mod førerholdet Bayern München, må Dortmund nu formentlig indse, at det stærke Bayern-mandskab kører titlen hjem igen i år. Fem point adskiller de to hold i toppen af Bundesligaen, hvor der resterer ni kampe i sæsonen, men Bayern har ikke for vane at sætte point til, så Dortmund skal sætte deres lid til gummiben hos Bayern, hvis mesterskabet skal i hus i år.

Mere realistisk er det nok, at man kan hente et trofæ hjem i Europa League. Dog skal Tottenham først besejres over to kampe, men dette opgør kunne ligeså godt være årets Europa League-finale. Kan Dortmund slå Premier Leagues nr. 2 over to kampe, kan man slå alle de resterende hold i Europa League.

Dortmund har fordelen af hjemmebane i det første opgør, hvilket kan vise sig at blive vitalt i dette opgør. Dortmund er nemlig uhyggeligt stærke hjemme, hvor man efter 12 kampe i Bundesligaen stadig er ubesejret. 10-2-0 og en målscore på 34-9 vidner om, hvor svært det er at få noget med hjem fra Signal Iduna Park som udehold. Selv ikke Bayern München kunne vinde her i weekenden, så der venter unægteligt en prøvelse for Christian Eriksen og co. torsdag aften.

Ser man bort fra Dortmunds 0-0 kamp mod Bayern i weekenden, har man vundet de seneste 7 kampe, og vi skal helt tilbage til d. 19. december for at finde seneste Dortmund-nederlag. Det kom da BVB tabte 2-1 i Köln. Dortmund er dog ikke ubesejrede på hjemmebane i Europa League, hvor man tabte den sidste kamp i Gruppespillet med 0-1 hjemme til PAOK. Dortmund dominerede dog kampen og det var at betragte som et mindre mirakel at PAOK vandt den i øvrigt betydningsløse kamp. Dortmund var allerede sikret videre avancement.

I 1/16-finalen slog Dortmund Porto med samlet 3-0. Her vandt Dortmund først 2-0 hjemme, og imponerede dernæst med at vinde returkampen med 1-0 i Portugal.

 

Tottenham skal sikre godt udgangspunkt

Tottenham_logoFor Christian Eriksen og co. gælder det første og fremmest om at sikre et godt udgangspunkt før returopgøret. Hvad et godt udgangspunkt ender med at blive, må tiden vise. Tottenham vil selvfølgelig gerne på tavlen med en vigtig udebanescoring, men det handler måske først og fremmest om at sørge for, at Dortmund ikke putter for mange mål i rusen.

Tottenham rejser til Tyskland ovenpå en lille skuffelse hjemme i Premier League. Først tabte man 1-0 i derbyet mod West Ham på Upton Park, og i denne weekend tog Spurs imod et formsvagt Arsenal-mandskab, hvor man skuffende måtte nøjes med uafgjort. Arsenal bragte sig foran 0-1, men måtte se sig reduceret til 10 mand da Francis Coquelin så rødt i starten af anden halvleg. Herefter tog Spurs over i kampen og scorede to gange på to minutter ved Toby Alderweireld og Harry Kane. Spurs kunne dog ikke holde Arsenals 10 mand fra fadet, og Alexis Sanchez udlignede for The Gunners et kvarter før tid til 2-2. Dermed mistede både Tottenham og Arsenal terræn i toppen af Premier League, hvor Leicester nu har et fem points forspring ned til Tottenham på andenpladsen.

Det var en streg i regningen for Tottenham, som nu skal mande sig op til endnu en svær kamp på Signal Iduna Park. Tottenham har gjort det fornuftigt på fremmed græs i denne sæson, og har skrabet næstflest point sammen på udebane i Premier League i sæsonen. Kun overgået af Leicester. Tottenham er 7-5-2 og 24-12 på udebane i Premier League, men tabte f.eks. 2-1 til Anderlecht på udebane i Europa League-gruppespillet.

I 1/16-finalen mødte Tottenham det italienske tophold Fiorentina, og her var Spurs igen på udebane i første opgør. Det sluttede 1-1 i Italien i et jævnbyrdigt opgør, hvorefter Spurs afgjorde løjerne hjemme på White Hart Lane med en sikker 3-0 sejr. Tottenham håber formentlig på en gentagelse af den historie mod Dortmund, men tyskerne bør være væsentligt stærkere end Fiorentina, og det skal blive spændende at se, om Tottenham kan holde Dortmund i skak på en af Europas stærkeste hjemmebaner.

 

Spilforslaget: Dortmund vinder målrig kamp

Her på spilredaktionen forudser vi et tæt opgør, hvor Dortmund formentlig vil være mest i boldbesiddelse. Det ligner dog ikke engelske hold at parkere bussen foran eget mål, så udfra parolen om at angreb er det bedste forsvar, forventer vi at se Tottenham i samme rolle som i udekampen mod Fiorentina i sidste runde. Det betyder en offensiv indstilling, som bør resultere i scoringer til begge hold.

Vi tror dog Dortmund trækker det længste strå i første opgør, og derfor spiller vi Begge Hold Scorer og Dortmund vinder til odds 3.25 hos Bet365. Du finder væddemålet under Resultat/Begge Hold Scorer.

Se flere odds på duellen mellem Dortmund og Tottenham, hvor der f.eks. er odds 2.62 på Tottenham til at gå videre til næste runde.

Odds på Dortmund vs Tottenham >>

 

bet365-580x330