Vilde odds på Europa League finalen: Sådan får du de ekstra høje odds

Nye spillere hos 888sport kan få odds 12 på Chelsea-sejr eller odds 17 på Arsenal-sejr i Europa League finalen + op til 1.000 kr. i almindelig velkomstbonus. Du kan spille til de forhøjede odds for op til 50 kr. En sejr til Chelsea kan altså give dig 600 kr. i gevinst for kun 50 kr. i indsats, og en sejr til Arsenal kan give dig hele 850 kr. i gevinst for kun 50 kr. i indsats.

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Samtidig kan du få glæde af 888sports indbetalingsbonus ved siden af dette tilbud. 888sport giver 100 % oveni, hvis du indbetaler mellem 70 kroner og 1.000 kroner. Husk at bruge koden 100BONUS, når du opretter dig. Det er hurtigt og nemt at oprette sig. Følg blot linket lige her ovenonver.

Der er god grund til at få oprettet sig hos 888sport: De har et kæmpe spiludvalg, god brugervenlighed, mange specialspil og har nogle af de højeste odds på markedet. 888sport er en stor og anerkendt bookmaker hvor alt fungerer som det skal og lige efter bogen. Hvis du tager din betting seriøst kan du ikke komme udenom at have 888sport i din portefølje. Dette tilbud til Europa League finalen er derfor en fantastisk mulighed for at komme med på vognen og nyde godt af alle fordelene som kunde hos 888sport.

 

Arsenal har kniven for struben i spændende finale

Der er garanti for spænding og intensitet, når London-klubberne Chelsea og Arsenal mødes i Europa League-finalen i Baku i Aserbajdsjan. De to klubber kender hinanden indgående, og det tegner til at blive en jævnbyrdig kamp, der kan tippe begge veje. Begge hold vil naturligvis gøre alt, hvad der står i deres magt, for at hive en europæisk titel hjem til deres del af London.

For Arsenal er der dog mere end blot EL-trofæet på spil: En plads i næste års Champions League. Sagen er den, at Arsenal skal vinde Europa League for at komme med i næste års udgave af Champions League, da de skuffende endte på 5. pladsen i Premier League. Chelsea har haft en bedre Premier League-sæson, hvor de endte som nummer tre og derfor allerede er kvalificeret til Champions League næste år.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

På trods af Arsenals skuffende Premier League sæson skal man skal dog på ingen måde afskrive The Gunners i denne finale. De har haft en flot vej til Europa League-finalen og har bl.a. scoret hele 10 mål i knockout-kampene mod Napoli og Valencia.

Skal man vurdere kampen ud fra de seneste indbyrdes opgør, bliver det et tæt opgør. Fire af de seneste otte opgør i alle turneringer er blevet uafgjort. Begge opgør i sæsonens Premier League er endt med en hjememsejr. Det kan nærmest ikke blive mere tæt.

Arsenals træner, Unai Emery, er lidt af en ekspert i at vinde Europa League. I 2014, 2015 og 2016 vandt han trofæet, da han stod i spidsen for Sevilla. At kunne få odds 17 på Arsenal sejr er derfor et meget flot tilbud. Der er dog heller ingen tvivl om, at Chelsea har et klassehold. En verdensklassespiller som Eden Hazard kan vise sig at blive helt afgørende i en tæt og intens finale mellem to jævnbyrdige hold. Hvis du tror mest på Chelsea-sejr, så er odds 12 naturligvis også et odds med stor værdi i.

 

Sådan får du dit forhøjede odds

1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
2. Tryk på “SPIL NU”
3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
4. Spil op til 50 kroner på, at enten Chelsea eller Arsenal vinder kampen.

Klik på et af de links, som du ser her på siden, der sender dig til 888sports kampagneside. Her kan du nemlig læse alt om tilbuddet og oprette en 888sport-konto. Klik på “SPIL NU” og udfyld dine personlige oplysninger og indbetal 70 og 1.000 med koden 100BONUS. Til sidst skal du blot spille op til 50 kroner på vinderen af kampen.

Du får forhøjede odds 12 på sejr til Chelsea eller odds 17 på Arsenal sejr. Det betyder, at du får 600 kroner igen, hvis du spiller 50 kroner på Chelsea og vinder, mens du får 850 kroner igen, hvis du spiller 50 kroner på Arsenal og vinder.Vinder du på dit væddemål, skal du spille dine gevinster igennem seks gange indenfor 60 dage til mindst odds 1,50. Det er ikke muligt at bruge cashout, når du benytter dig af denne kampagne.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Har du en konto i forvejen hos 888sport, kan du ikke benytte dig af dette tilbud, da det kun er for nye kunder. Vinder du på dit spil og vil have dine penge ud på din bankkonto, skal du gennemspille din gevinst seks gange indenfor 60 dage til mindst odds 1,50. Du kan ikke benytte dig af cashout sammen med kampagnen. Hvis du indbetaler med Skrill eller NETELLER, kan du ikke bruge dette tilbud.

 

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund