eOddset: Odds på e-sport hos Danske Spil

eoddset

Fodbold, håndbold, tennis… Disse er klassikere i sportsbetting-verdenen, og det er på disse markeder at de fleste penge omsættes på gambling nu om dage. Men måske er der snart en ny højdespringer på vej i bookmakernes regnskaber over populære sportsgrene at spille på.

E-sport er nemlig på fremmarch herhjemme og det har fået både TV2 Zulu og Danske Spil op af stolene. TV2 Zulu sender allerede nu hver mandag og onsdag direkte fra de største e-sport events i verden, og på det nye eOddset hos Danske Spil kan du hver uge finde odds på e-sport kampe og events.

Spil på e-sport på eOddset hos Danske Spil, hvor du finder konkurrencedygtige odds på bl.a. Counter-Strike-, Dota2- og League of Legends kampe.

Spil på eOddset hos Danske Spil >>

 

eOddset: Odds på e-sport

E-sport – og betting på e-sport – er på fremmarch i Danmark, og faktisk er det nu så populært, at TV2 Zulu hver mandag og onsdag sender live e-sport fra nogle af de største events rundt om på kloden. Her dyster de professionelle gamere om hundredtusinder – og af og til millioner – af kroner, og der er god grund til at tune ind på TV2 Zulu når de hardcore nørder battler den ud i nogle af verdens mest solgte computerspil, for der er smæk på fra første fløjt.

På eOddset finder du hver uge odds på e-Sport kampe som du kan se live hos TV2 Zulu, og hvis du kan lide computerspil og gambling, er dette ganske enkelt den perfekte cocktail.

 

Se aktuelle odds på e-sport kampe på eOddset her:

Indlæser kampe

 

Spil på eOddset hos Danske Spil >>

 

Odds på Counter-Strike og Dota2 på eOddset

På eOddset hos Danske Spil er der naturligvis stor fokus på de rasende populære spil Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) og Dota2.

Da Counter-Strike: Global Offensive blev annonceret var det de færreste der troede på af producenten Valve kunne lave et spil som kunne samle både Counter-Strike 1.6 og Counter-Stribe: Source. Det ser dog ud til at være lykkedes, og dermed har man præsteret at samle to scener i én. CSGO har over de seneste tre år været en medvirkende faktor til, at e-sport har taget verden med storm, og nu er Danske Spil altså også klar med odds på e-sport.

Der findes i dag en lang række af CSGO-hold som lever af at spille Counter-Strike, Dota2, League of Legends og Starcraft II på nettet mod andre dygtige spillere, og det lyder måske bizart, at man kan leve af at spille computerspil på nettet. Men det kan man.

Faktum er, at gaming-branchen er en milliard industri, og selskaberne der udvikler de nye spil, har selvfølgelig stor interesse i at holde unge gamere til ilden med drømmen om en tilværelse som professionel gamer. Resultatet af de store e-sport events – som følges af millioner af mennesker på globalt plan hver uge – er da også tydeligt; e-sport vokser sig større og større.

 

counter_strike_go_1