Fredag d. 15. januar 2016 skydes EM i Håndbold 2016 i Polen for herrer i gang, og de danske spillere er igen, igen blandt favoritterne til at tage EM guldet. Senest de danske spillere vandt EM guld var i Norge i 2012 og med lidt held kan den triumf gentage sig. Vi stiller med et hold med en god blanding af unge og gamle spillere og vi er da også førsteudfordrer til titlen.

Hos bet365 kan du finde et hav af forskellige odds på EM i Håndbold 2016, lige som du kan spille på de enkelte kampe. Få tilmed 1.000 DKK i bonus som ny kunde hos bet365, og du er klar til et super spændende håndbold EM.

Odds på EM i håndbold 2016 her ->

 

Danmark som Håndbold EM favoritter

I løbet af de seneste 10 år har det været mere reglen end undtagelsen at Danmark har været blandt favoritterne til at vinde enten VM, OL eller EM i håndbold for mænd. Med Mikkel Hanssen som den absolutte stjerne, har vi den x factor der altid viser sig så ekstra afgørende ved de store slutrunder.

Ved denne slutrunde kan du i skrivende stund hente odds 4.50 på dansk EM triumf, hvilket er det andet laveste odds hos bet365. Det er kun Frankrig med odds 2.62 der er større favoritter. Man må dog også med det odds erkende, at det forventes at Frankrig igen tager guldet.

Foruden Danmark og Frankrig forventer bookmakerne at Spanien og værterne fra Polen skal kæmpe med om guldet.

 

Odds på EM i håndbold 2016

Er du bidt af en gal spillehund, eller har en stor viden om herrehåndbold, kan du gøre januar til en indbringende måned. For hos bookmakerne kan du naturligvis oddse på vinderen af de enkelte kampe, men også på vinderen af hele EM slutrunden.

Vi anbefaler du placerer dine væddemål hos bet365, der generelt har markedets bedste odds, og derudover med sikkerhed det bedste produkt. Specielt hvis du som de fleste andre danskere har en forkærlighed for at oddse på din mobil.

I nedenstående tabel kan du se de aktuelle odds på vinderen af EM i håndbold 2015. Vores odds er taget direkte fra bookmakerne og bliver opdateret hvert minut.

 

Odds på dansk EM triumf hos bet365 her ->

 

Indlæser odds…

 

Udover at spille på vinderen af EM i håndbold 2016 kan du også finde masser af odds på Danmarks kampe. Det være sig alt fra handicap, 1×2, hvem scorer flest mål og hvor mange mål der bliver scoret i hver halvleg. Kort sagt er der masser af muligheder for at stikke ud på de danske herrer. Spil fx. på hvor mange mål Mikkel Hansen scorer i de enkelte kampe.

Vil du gerne se holdene an inden du placerer dit væddemål, har du også den mulighed. Du kan nemlig spille på alle kampene når de er gået i gang.

Du kan finde et hav af livebetting-muligheder hos bet365, der helt sikkert er med til at øge spændingen. Bemærk at du kan oddse på din mobil uden brug af nemid. Er du helt ny kunde på bet365, kan du endda få helt op til 1.000 DKK i bonus. Husk at regler og vilkår gælder.

 

De danske stjerner skal sikre EM triumf

De danske håndboldspillere tjener til daglig masser af penge i store klubber i udlandet, og det er også stammen er de danske stjerner der skal føre os til triumf ved EM i håndbold 2016. Den største stjerne på holdet hedder naturligvis Mikkel Hansen, og den gode nyhed er at han er klar til at banke kasser ind på stribe.

Men Mikkel Hansen er naturligvis ikke den eneste store stjerne vi har på holdet. Foruden Niklas Landin i målet, har vi også Lasse Svan, Hans Lindberg og Rasmus Lauge, foruden et hav af spillere der spiller i de største klubber i Spanien og Tyskland.

Danmark befinder sig i gruppe D sammen med Ungarn, Rusland og Montenegro, en gruppe hvor 3 hold går videre. Danmark har ganske gode muligheder for at gå videre som vinder af gruppen, hvilke vil skabe de bedste forudsætninger for mellemspillet hvor vi tager vores point fra gruppespillet med videre. En topplacering i mellemspillet vil desuden betyde, at vi kan undgå Frankrig før en evt. finale, da Frankrig er i gruppe A og dermed ikke bliver parret med Danmark i mellemspillet.

 

EM i håndbold 2016 på TV

EM i håndbold for herrer i januar 2016 afvikles som sagt i Polen, og der er gode muligheder for at følge spillerne live i Polen. Der bliver blandt andet spillet håndbold i Gdansk, hvor alle de danske kampe fra den indledende gruppe bliver afviklet.

Der er gode flyforbindelse til Gdansk, hvis du skulle få lyst til at støtte de danske herrer.

Er du mere til håndbold hjemme i stuen med en varm kop kaffe, kan du naturligvis også gøre det. Således kan du følge kampene på TV på TV2 sport eller på TV2. Alle Danmarks kampe bliver naturligvis vist på hovedkanalen, men er du til tophåndbold, kan det i den grad anbefales at slå over på TV2 sport og se nogen af de andre kampe.