EM Håndbold 2014: Odds på Danmark vs Ukraine her

håndboldSøndag d. 07 december klokken 20.30 spiller Danmark sin første kamp med EM i kvindehåndbold. De danske damer er spået rigtig gode muligheder for at vinde EM 2014, og enkelte bookmakere har Danmark som favorit til at vinde EM.

Sikkert er det dog, at Danmark er KÆMPE favoritter i opgøret mod Ukraine. Således er oddset helt nede på 1.05 for en dansk sejr på bet365.

Derfor har vi også valgt at se bort fra det klassiske 1×2 odds, og kastet blikket på handicap oddset. Linjen er lagt på 7.5, hvilket betyder at Danmark som minimum skal vinde med 8 mål for at du kan score flotte odds 1.95. Omvendt kan du få odds 1.80 hvis Ukraine sikrer at Danmark ikke vinder med mindst 8 mål.

 

Odds på Danmark vs Ukraine på bet365 her – >

Et hav af forskellige odds på kampen hos bet365

Hos Bet365 har de efterhånden fået øje på interessen for håndbold i Danmark og for de danske EM kvinder. Der er således masser af forskellige odds at vælge mellem i kampen, hvis man ikke blot kan nøjes med at spille på hvem der vinder kampen.

Du kan fx. spille på hvor mange mål der bliver scoret i kampen. Der er nok ikke meget tvivl om, at det bliver de danske håndboldkvinder der skal stå for at få scoret de fleste mål i kampen, og derfor under 52.5 mål i kampen også det laveste odds. Således får du odds 1.85 hvis der bliver scoret under 52.5 mål i kampen.

Skulle Ukraine vise styrke i angrebet og svaghed i forsvaret, så er odds 1.90 på over måske ikke noget dumt bud.

Der er dog også mulighed for at score rigtig høje odds, hvis du mere er en gambler og er en af de få der bliver tvunget til at se håndbold med familien. Således kan du få hele odds 12.00 hvis der bliver scoret lige mange mål i begge halvlege.

Kampens højeste odds får du dog hvis du tror på at Ukraine vinder kampen med mellem 21-25 mål mere end Danmark. Her kan du hente odds 500. Vi vil dog anbefale at du sparer pengene og kaster blikket på et af de andre odds du finder i Danmarks første EM 2014 kamp.

Et realistisk bud på en målforskel kan nemt være mellem 13-16 mål i Danmarks favør, hvilket du får betalt 6.00 gange igen hos bet365.

Husk at du som ny kunde hos Bet365 får op til 1.000 kroner i bonus. Du naturligvis live-oddse på kampen, lige som du kan oddse fra din mobil og tablet. Så med bet365 ved hånden kan du sikre dig at du altid har de højeste odds lige ved hånden.

Se stillingen ved EM i kvindehåndbold 2014