Egypten-Uruguay spilforslag: Salah-skade ødelægger faraoernes chancer

Optakt til Egyptens VM-kamp imod Uruguay

Spilforslag: Uruguay-sejr
Odds: 1,60
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget her

 

Uruguay ser uhyggelige ud

Det uruguayske landshold er kommet til Rusland som en af de absolutte outsiders til VM-titlen. Det har stærke spillere på alle positioner, og det er ydermere en sammentømret gruppe. Defensivt svinger Diego Godin pisken med hård hånd, og han er krumtappen i en utrolig disciplineret forsvarskæde. Her bliver der ikke overladt noget til tilfældighederne, og deres modstandere skal altid kæmpe hårdt for at komme frem til chancer.

Offensivt hedder stjernerne selvfølgelig Luis Suarez og Edison Cavani. De to angribere har scoret mål på samlebånd i årevis, og de har netop færdiggjort sæsoner, hvor de har scoret henholdsvis 28 og 25 ligamål for deres klubhold.

Grunden til at Uruguay er så bundsolide er, at landstræner Oscar Tabarez har haft sit job siden 2006. Han har derfor haft 12 år til at oplære spillerne i sit system, og hans tankegang gennemsyrer simpelthen fodbolden i Uruguay. Det er en kæmpe fordel, da alle spillerne kender deres opgave til fingerspidserne. Der er simpelthen ingen taktisk tvivl, hvilket betyder, at spillerne kan fokusere på selve spillet i stedet for deres placering og opgaver under kampene.

 

Læs den fulde optakt til Uruguay – Egypten

 

Egypterne er svækkede

Tvivl er der til gengæld masser af hos egypterne. Faraoerne ser ud til at måtte undvære stjernen Mohamed Salah, der stadig døjer med den skade, han pådrog sig i Champions League-finalen. Det er endnu usikkert, hvorvidt han kommer i spil imod Uruguay, men det står fast, at han ikke er helt kampdygtig. Han har hverken trænet eller spillet i omkring en måned, så hans kampform er langt fra, hvor den burde være.

Salah er utvivlsomt egypternes vigtigste spiller, og meget af deres spil er bundet op omkring ham. Hvis han ikke er på fuldt kraft, står de med rigtig dårlige kort på hånden. Salahs eventuelle fravær betyder også en masse på det mentale plan. Han er anfører, og holdkammeraterne ved udmærket godt, at deres VM-chancer er bundet op på, hvorvidt Salah præsterer godt eller ej. Derfor kan de ikke undgå at lide et moraltab, hvis stjernen må se med fra bænken.

Det er altså ikke til at komme udenom et spil i Uruguays favør.

 

Følg spilforslaget her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund