Dagens double: Semifinaler på programmet

Kampe: Brøndby IF – FC Midtjylland & Arsenal – Atletico Madrid
Spilforslag: Over 2,5 mål & Atletico-sejr
Odds: 5,04
Bookmaker: Unibet

 

Spil doublen her

 

Torsdag står i fodboldens tegn, når der spilles store kampe i både Danmark og Europa. Herhjemme møder Brøndby – FC Midtjylland i DBU Pokalens semifinale, imens Arsenal og Atletico Madrid mødes i Europa Leagues semifinale. Der er lagt op til to interessante opgør, og i begge kampe har vi fundet spil med høj værdi.

 

Garanti for mål på Brøndby Stadion

Det er stort set altid målrigt, når Brøndby og FC Midtjylland mødes. I alt har Alexander Zorniger og Jess Thorup mødt hinanden otte gange, og de syv kampe er endt med over 2,5 mål. I gennemsnit bliver der scoret over fire mål per kamp, så der er lagt op til en underholdende omgang.

Både Brøndby og FC Midtjylland har deres styrker i det offensive, og det er to hold, der vil frem og angribe. Det er samtidig to hold, der passer rigtig godt til hinanden rent fodboldmæssigt. Brøndby kan nemt stresse Midtjyllands langsomme opbygningsspil og dermed komme frem til chancer, imens FC Midtjyllands hurtige angribere får masser af plads bag Brøndbys højtstående bagkæde.

Læs optakt til kampen her.

 

Atletico får godt udgangspunkt

Arsenal er gjort til favoritter på hjemmebane imod Atletico, men spanierne er stærkest på papiret. Atletico har et fremragende mandskab, og deres taktiske styrke betyder, at de meget vel kan lave et stort resultat på Emirates Stadium i London.

Arsenal er derudover hårdt ramt af fravær. Pierre-Emerick Aubameyang er cup tied og må ikke spille og både Mohamed Elneny og Santi Cazorla er skadede. Derudover er Henrikh Mkhitaryan, Jack Wilshere og Petr Cech alle tvivlsomme. Dermed er et et stærkt svækket Arsenal-mandskab, der går ind til kampen.

Atletico derimod er i god form. Holdet er som bygget til disse europæiske cup-kampe, og de er i god form. I weekenden sparede Atletico flere af holdets stjerner, og de bør derfor være helt klar til at levere et topresultat.

Læs optakt til kampen her.

 

Spil doublen her

 

Unibet officielt logo