DM i Tips: – Vind en plads på verdens bedste fodboldrejse

DM_i_tips

DM i Tips 2016 løber af stablen fra lørdag d. 20. februar til d. 26. marts hos Danske Spil.

I DM i Tips konkurrerer du mod landets bedste tippere om hovedpræmien, som er en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse i selskab med Danske Spil. Derudover er der en rejse til Premier League på spil hver uge til den bedste tipper, og det er muligt at tilmelde din egen Tipsklub med op til fem spillere og være med i klubkonkurrencen, hvor der er 20.000 kr. rejsegavekort på spil.

Deltag i DM i Tips her >>

 

Hvordan fungerer DM i Tips?

DM i Tips kører på Tips 13 om lørdagen, så det er altså Tips 13 du skal udfylde for at være med i kampen om præmierne. Der er frit systemspil i DM i Tips, hvilket betyder, du kan vælge mellem et hav af systemer, men din Tips-kupon skal koste mellem 8 – 300 kr. for at tælle med i DM i Tips-konkurrencen.

Du skal huske at klikke på “deltag”-knappen, når du køber din tipskupon, for ellers tæller den ikke med i DM i Tips-konkurrencen.

Danske Spil opdaterer automatisk en rangliste på hjemmesiden, hvor du løbende kan se, hvor højt du ligger placeret på ranglisten.

Når du deltager i DM i Tips, er du også med i en lokal-konkurrence, hvor du konkurrerer mod andre deltagere i dit postnummer. Alle postnumre med færre end 10 deltagere slås sammen til én lokalgruppe efter 3. runde.

Det er nemmest at deltage i DM i Tips online hos Danske Spil, men hvis du vil deltage og spille fra din lokale kiosk, skal du huske at bruge et Danske Spil spilkort til at registrere dig med.

Mere information herom kan findes hos DanskeSpil.dk.

 

DM i Tips Præmier

Der er flere forskellige præmier at skyde efter i DM i Tips 2016, og herunder kan du danne dig et overblik over disse præmier.

Hovedpræmier:

  1. Verdens Bedste Fodboldrejse + 6 x 144 kr. Tips freebets
  2. Verdens Bedste Fodboldrejse + 3 x 144 kr. Tips freebets
  3. Verdens Bedste Fodboldrejse

Ugepræmier:

  1. Premier League rejse i efteråret 2016
  2. -10.: 144 kr. Tips freebet

Vinder af lokalkonkurrencen:

  1. Premier League rejse i efteråret 2016
  2. 2000 kr.
  3. 1000 kr.

Klubkonkurrencen:

  1. 20.000 kr. til rejsegavekort

 

Deltag i DM i Tips her >>

 

danske-spil-terning-580x330