Lørdag den 27. oktober starter DM i Tips, og du kan deltage for den nette sum af blot otte kroner! Alt det kræver er sådan set bare, at du spiller Tips 13 om lørdagen for mellem otte og 300 kroner. Når du har udfyldt din tipskupon og placeret et beløb på den, så trykker du DELTAG. Du har et par minutter fra din kupon er gået igennem til at trykke på knappen, hvis du spiller online. Gør du det fysisk, skal du fortælle forhandleren, at han/hun skal tilmelde kuponen.

Konkurrencen kører fra lørdag den 28. oktober til og med lørdag den 1. december, så der er altså rig mulighed for at være med. Tryk på den grønne knap forneden for at tilmelde dig!

 

Vær med til DM i Tips

 

Hvordan deltager jeg?

Som nævnt tidligere kræver det ikke særlig meget at være med til DM i Tips. Rent faktisk skal du bare huske at spille Tips 13 hver uge de kommende seks lørdage og lave en kupon, som koster mellem otte og 300 kroner. Noget af det vigtigste at være opmærksom på er, du kun kan deltage med én kupon per uge. Du kan altså sagtens lave flere Tips 13-kuponer om lørdagen, men det er kun den ene af dem, som du deltager med ved DM i Tips. Derfor er det vigtigt at vælge med omhu.

Når du har valgt din kupon, trykker du DELTAG på den indenfor et par minutter, når din indsats er placeret. Der er frit valg mellem alle systemerne. Du kan altså vælge og vrage så længe systemet ikke koster mindre end otte kroner eller over 300 kroner. Du kan altid se, hvordan det går under rangliste på Tips-siden hos Danske Spil.

Efter de seks Tips-lørdage skal der så afvikles to lokalfinaler i uge 49 og 50. Her bliver det afgjort, hvem der vinder i de forskellige postnumre. Hvis der er under ti deltagere i et postnummer, så bliver deltagerne slået sammen til én gruppe efter tre runder. Derudover er der så også en holdkonkurrence, hvor vinderholdet kan snuppe et rejsegavekort til en værdi af 25.000 kroner, som kan bruges på at rejse rundt i verden og se en masse spændende fodboldkampe. Hvis du gerne vil tilmelde et hold, så skal dette gøres inden lørdag den 3. november.

Det er ikke muligt at annullere kuponer, når de først er spillet, og du har trykket på DELTAG. Hvis du spiller Tips 13 i en fysisk butik, så skal du benytte dig af et spilkort. Har du ikke sådan et, kan det bestilles på Danske Spils hjemmeside.

 

Hvad kan jeg vinde?

Noget af det fedeste ved at være med til DM i Tips er alle de fede præmier. Der er nemlig både præmier hver uge og efter konkurrencen slutter. Derudover er der endda også lokalkonkurrencen, hvor den bedste blandt alle lokalvinderne også vil blive fyrsteligt belønnet.

Først tager vi et kig på ugepræmierne, hvor den bedste tipper vil modtage et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner. Anden- til tiendepladsen vil modtage et free bet til Tips på 144 kroner.

Den samlede vinder af lokalkonkurrencen vil også modtage et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner. Anden- og tredjepladsen får henholdsvis et 2.000 kroner og et 1.000 kroner gavekort til gavekortet.dk. Fjerdepladsen modtager et 144 kroner free bet til Tips.

De helt store præmier bliver selvfølgelig først uddelt efter lørdag den 1. december. Her vil den samlede vinder få en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse til en værdi af 15.000 kroner plus fem 144 kroner free bets til Tips. Nummer to får ligeledes en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse samt tre free bets til Tips. Tredje mand på ranglisten får også lov til at komme med på Verdens Bedste Fodboldrejse. Fjerde- og femtepladsen modtager henholdsvis seks og fem free bets til Tips, mens sjette- til tiendepladsen får tre free bets til Tips.

Der er altså masser af fede præmier på højkant, og da man kan deltage for under en tier, er der nærmest ikke nogen grund til at lade være.

Vær med til DM i Tips efteråret 2018 og vind fede præmier

 

Få vores spiltips hver lørdag

Her på redaktionen elsker vi både Tips 12 og Tips 13, og vi har naturligvis tænkt os at hjælpe vores trofaste læsere med at vinde nogle af alle de fede præmier. Derfor kommer vi med vores bud på den bedste Tips 13-kupon hver evig eneste lørdag i konkurrenceperioden. Sidste uge var nogenlunde, da vi endte med at ramme 11 rigtige. Manchester Uniteds uafgjort på Old Trafford med Crystal Palace endte med at koste os dyrt. Nu vil vi dog have hævn og prøve at ramme en 12’er igen, som vi formåede for et par uger siden. Måske endda en 13’er!

Lørdag den 1. december er der fem Premier League-kampe, syv opgør fra EFL Championship og en enkelt match fra Superligaen på programmet. Vi har taget et kig på dem allesammen og nedenfor kan du se vores forudsigelser.

DM i Tips kupon til lørdag den 1. december 2018

Vær med til DM i Tips

 

Ugens system

Som du kan se ovenfor har vi valgt at helgardere fire kampe; Crystal P – Burnley, Leicester – Watford, Newcastle – West Ham og Derby – Swansea. Dette har vi valgt at gøre, da det efter vores bedste overbevisning er totalt umuligt at spå om vinderne af disse opgør. Derudover har vi halvgarderet fire kampe; Huddersfield – Brighton, Birmingham – Preston, Blackburn – Sheffield W og Reading – Stoke. Vi har meget svært ved at se både Brighton, Preston og Sheffield W vinde på udebane, mens vi heller ikke kan forestille os, at Reading vinder på hjemmebane.

Derudover tror vi ikke, at der er nogen slinger i valsen for hverken Manchester C, Norwich, Nottingham F, Queens PR og OB. De burde snuppe stensikre hjemmesejre mod henholdsvis Bournemouth, Rotherham, Ipswich, Hull og Vendsyssel FF.

Hvis du vil følge vores spiltips, så har du tre valgmuligheder, når det kommer til systemer. Her kan du nemlig vælge både R 4-4-24, R 4-4-48 eller R 4-4-144. Det hele afhænger af, hvor mange rækker og derved hvor stor vinderchance du vil have. Vi anbefaler helt klart, at du vælger sidstnævnte system, da der er 12’er garanti, hvis vi rammer 13 rigtige. Rent faktisk er du garanteret én 12’er, syv 11’ere og 21 tiere, hvis vores forudsigelser holder stik. Der er altså absolut ingen grund til at frygte, du står tilbage uden en gevinst, hvis vores fem sikre opgør og fire halvgarderinger holder hjem. Det er muligt at spille én krone per række i dette system, hvilket vil sige, at det kommer til at koste 144 kroner.

 

Hvilke systemer er de bedste at bruge?

Mange mennesker har rigtig svært ved at blive kloge på Tips-systemer, da der simpelthen er så mange at vælge imellem. Vi forstår godt, det kan være svært at finde hoved og hale i R-, U- og M-systemerne, men det er faktisk slet ikke så svært, når man først får det lært. I dette afsnit tager vi et kig på nogle af de allerbedste R- og U-systemer, som vi synes, at man skal benytte under DM i Tips.

 

R 3-7-144

Vores helt klare favoritsystem er R 3-7-144. Her er der altså tre helgarderinger, syv halvgarderinger og 144 rækker. Du har mere end 50 procent chance for at ramme en 12’er, og du er sikker på have tre 11’ere og 12 ti’ere, hvis dine sikre kampe og halvgarderinger sidder i skabet. Det er også værd at huske på, hvis dine helgarderinger ender med tre ens eller tre forskellige tegn, så er der 12’er garanti.

U 11-0-133

Hvis lørdagens Tips 13-kupon er ekstremt svær, så kan man vælge et U 11-0-133-system. Her har man således intet mindre end 11 helgarderinger, og det er fordelagtigt, hvis der er mange uforudsigelige opgør. Her skal du principielt bare ramme dine to sikre kampe, og så er du næsten sikker på vinde penge, hvis altså din U-tegn er gode.

R 10-0-153

Noget der minder meget om det førnævnte U-system er R 10-0-153. Dette er ideelt til en svær uge, hvor du har brug for rigtig mange helgarderinger. Vær dog opmærksom på at du har under 50 procent chance for at ramme mere end en tier, hvis dine tre sikre kampe er korrekte. Meget afhænger altså af de ti helgarderede opgør.

R 4-4-144

Et fantastisk system da der er 12’er garanti, hvis dine fire halvgarderinger og fem sikre kampe er i hus. Eneste ulempe er at kravene er meget høje, så dette system er kun anbefalelsesværdigt i nogle af de nemmere uger, hvor der ikke er så mange uforudsigelige opgør.

U 7-3-100

Minder måske en smule om R-system, da dine rækker er spredt meget ud. Hvis du benytter dig af favoritrækken til dine U-tips, så er der en rigtig store chance for, at du er garanteret en gevinst, og der er endda også mulighed for at ramme en 13’er. Hvis altså dine tre halvgarderinger og tre sikre kampe er i hus.

 

Sådan findes vinderne

Når vi skal have fundet en vinder af DM i Tips, så bliver det gjort på følgende måde: Danske Spil tager ugentligt hver konkurrencedeltagers bedste enkeltrække (højest antal korrekte tipstegn) og efter seks uger findes den samlede sum. Deltageren med den største sum vinder DM i Tips. Hvis der er mere end én deltager med samme sum, så vinder personen, som har vundet flest penge i løbet af de seks uger. Kan der stadig ikke vælges en vinder, så vil der bliver trukket lod. Dette er dog ikke tilfældet, hvis der er to ugevindere. I så fald vil de begge to modtage en førstepræmie. Er der mere end to ugevindere, så kigges der på indbyrdes resultater i den kommende uge for at finde ud af, hvem der skal have de to rejsegavekort på 10.000 kroner.

 

Vær med til DM i Tips

 

Danskek Spil Tips' officielle logo