DM i Oddset 2016 – Deltag og få gratis 30 kr. freebet

dm_i_oddset_30_kr_freebet

I dag sparkes DM i Oddset 2016 i gang hos Danske Spil, og her kan du få et 30 kr. freebet til at kickstarte løjerne uden at skulle risikere en krone.

Tilbuddet er allerede tilgængeligt nu på din Danske Spil konto. Alt du skal gøre er, at logge ind og finde tilbuddet under “Min Side -> Bonus Oddset”. Så snart du klikker “Benyt Tilbud”, kan du spille for præcist 30 kr. på en valgfri Oddset-kupon, og betale for kuponen med dit freebet.

Samtidigt kan du sende kuponen ind til deltagelse i DM i Oddset, så dit første skud i konkurrencen er altså 100% gratis. Du kan læse mere om DM i Oddset 2016 forneden eller hos Danske Spil.

Få 30 kr. freebet hos Danske Spil >>

* Tilbuddet om et 30 kr. freebet gælder frem til og med søndag d. 30. oktober 2016.

 

Vind fodboldrejser i DM i Oddset

Danske Spil er klar med DM i Oddset 2016, som løber af stablen fra d. 24. oktober og frem til og med d. 27. november.

Konkurrencen er inddelt i fire uger, hvor top 10 hver uge går videre til finalen. I finalen dyster i alt 40 spillere om 10 pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse.

Rejsedeltagerne på Verdens Bedste Fodboldrejse kommer til at overvære tre topkampe fra de bedste fodboldligaer i Europa. Danske Spil charter deres helt eget fly, og her kan du altså sidde med om bord, og gnubbe albuer med diverse danske fodboldkendisser og andre dygtige oddsere.

Der er også fede præmier på spil i de fire indledende uger i DM i Oddset, hvor hver uge-vinder får en rejse til Premier League for to personer til en værdi af 10.000 kr., mens nr. to og tre får henholdsvis 5 x 200 kr. freebets og et 600 kr. gavekort til Unisport.

 

Spil med i DM i Oddset 2016 >>

* Regler og vilkår gælder

 

Hvordan fungerer DM i Oddset 2016?

dm_i_oddset_crestDanske Spil har ændret reglerne i DM i Oddset i forhold til sidste år, og det betyder faktisk, at reglerne er blevet mere overskuelige i år.

Du vælger nemlig helt selv hvilke kampe du vil spille på. Alle væddemål på alle sportsgrene tæller.

Du kan spille for mellem 10 kr. og 50 kr. om dagen, og du bestemmer selv hvilke kuponer, du vil “sende ind” til deltagelse i DM i Oddset. Når du har udfyldt – og spillet kuponen – på Danske Spils hjemmeside, har du nemlig 10 sekunder til at klikke “deltag” og dermed sende kuponen ind til konkurrencen.

Går kuponen hjem får du point til ranglisten ud fra følgende pointformular: odds x indsats pr. væddemål = dagens point.

Du kan altså maksimalt deltage med kuponer for i alt 50 kr. om dagen, hvilket gør konkurrencen fair for alle. Highrollerne har altså ingen fordel i DM i Oddset, hvor det i stedet gælder om at ramme kuponer med høje odds. Om du spiller fem kuponer á 10 kr., én kupon til 50 kr. eller en kombination der imellem, er altså helt op til dig.

Du kan selvfølgelig følge ranglisten på Oddset hos Danske Spil.

 

Bliv Dagens Topscorer og få freebets

I DM i Oddset 2016 er der også indført en lille ekstra konkurrence i form af Dagens Topscorer. Her kåres den spiller som har samlet flest point i konkurrencen den pågældende dag.

Vinder man Dagens Topscorer-pris, kan man se frem til at få 10 x 50 kr. Oddset-freebets sat ind på kontoen.

 

Datoer og præmieroversigt i DM i Oddset

Ugerunde 1: 24.-30. oktober

Ugerunde 2: 31. okt-6. november

Ugerunde 3: 7.-13. november

Ugerunde 4: 14.-20. november

FINALEN: 21.-27. november

 

I hver ugerunde kan du vinde en Premier League rejse for to personer til en værdi af 10.000 kr., freebets, gavekort og selvfølgelig en plads i finalen.

Ugepræmierne kan ses her:

1.  Premier League rejse for to personer (værdi 10.000 kr.)
2.  Freebet på 5 x 200 kr. til Oddset
3.  Unisport gavekort på 600 kr.
1.-10.  Top 10 kvalificerer sig til finalen

 

I finalen er der præmier til samtlige 40 finalister, men det er dog i Top 10 det gælder, hvis du vil have mere ud af finalepladsen end et diplom til kontoret eller slyngelstuen.

Top 10 er alle sikret en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, mens der er en lækker DM Pokal til vinderen og Oddset-freebets til podiepladserne.

Se finalepræmierne i DM i Oddset her:

1. Verdens Bedste Fodboldrejse + DM pokal + Freebet på 5 x 200 kr. til Oddset + Diplom
2. Verdens Bedste Fodboldrejse +Freebet på 3 x 200 kr. til Oddset + Diplom
3. Verdens Bedste Fodboldrejse +Freebet på 200 kr. til Oddset + Diplom
4. – 10. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
11. – 40. Diplom

 

* regler og vilkår gælder

 

danske-spil-580x330