Mandag den 4. februar starter 2019-udgaven af DM i Oddset, og du kan rent faktisk deltage i konkurrencen uden at skulle have en eneste krone op af lommen. Danske Spil giver således samtlige kunder et 20 kroners free bet til at starte med, så du kan komme i den helt rigtige stemning.

Du giver dog dig selv de klart bedste vinderchancer ved at spille for præcis tyve kroner hver dag indtil søndag den 24. februar. Her slutter de tre kvalificeringsuger nemlig, og så kan den store finale starte. Der er en masser pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse på højkant, og de har en værdi af 15.000 kroner per styk.

 

Deltag ved DM i Oddset her

 

Sådan foregår det

Alt i alt er der tre kvalificeringsuger, hvor dem som slutter i top ti får spillet sig videre til den store finale.

  1. Først og fremmest har du chancen for at kvalificere dig fra mandag den 4. februar til og med søndag den 10. februar.
  2. Herefter kommer den anden kvalificeringsuge fra mandag den 11. februar til og med søndag den 17. februar.
  3. Tredje og sidste kvalificeringsuge kører fra mandag den 18. februar til og med søndag den 24. februar.
  4. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig have fundet vinderen af DM i Oddset. Det foregår i den store finale som kører fra mandag den 25. februar til og med søndag den 3. marts. Vinderen modtager en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse samt tre frit spil til en værdi af 500 kroner hver.

 

Sådan deltager du ved DM i Oddset

Dit første skridt på vejen mod at deltage ved DM i Oddset er at spille præcis 20 kroner på én kupon i konkurrenceperioden. Vi anbefaler helt klart, at du spiller med så mange dage som overhovedet muligt. Du kan spille én kupon dagligt fra mandag den 4. februar til og med søndag den 24. februar. Der er altså tale om alt i alt tyve kuponer, hvis du vil deltage samtlige dage. Deltager du på gammeldags manér ved at spille i din lokale kiosk, skal du først og fremmest have fat i et spilkort til din mobil. Det modtager du ved at sende “spilkort” til 1213. Er du derimod typen, som foretrækker at spille online, skal du blot trykke “deltag” senest ti sekunder efter, at du har lavet din kupon. Herefter er den helt automatisk med i konkurrencen på den pågældende dag.

Hver spiller modtager point til en rangliste i de tre kvalificeringsuger. Det fungerer på den måde, at de tager oddset på dine vinderkuponer og ganger med din indsats (tyve kroner). Har du eksempelvis ramt odds ti på din vinderkupon, så modtager du altså 200 ranglistepoint (odds ti gange med tyve kroner = 200 point).

Top ti på ranglisten fra hver af de tre kvalificeringsuger går som nævnt tidligere videre til den store finale. I finalen fungerer det på præcis samme måde som før, og her vil alle i top tyve vinde en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Der er altså rig mulighed for at komme med på en oplevelse for livet under DM i Oddset!

Deltag ved DM i Oddset 2019 hos Danske Spil

 

Det kan du vinde

Der er ekstremt mange fede præmier på højkant ved DM i Oddset. Både i de tre kvalificeringsuger, men selvfølgelig også under den store finale. Skulle du være den bedste i én af de tre kvalificeringsuger, så snupper du en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse til en værdi af 15.000 kroner. Nummer to og tre modtager et gavekort på henholds 2.500 og 1.000 kroner til Gavekortet.dk.

Finalen er selvfølgelig den med de helt fede præmier, og her kan du virkelig vinde fede ting og sager. Alle som slutter i top tyve får således en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, mens top tre endvidere vil modtage mellem ét og tre frit spil til Oddset på en plovmand hver. Der er altså tale om en konkurrence, hvor der er høje vinderchancer, og du kan som skrevet før være med for enten ingen eller meget få midler. Spiller du eksempelvis for en tyver hver dag i konkurrenceperioden, så har du alt i alt betalt 600 kroner for at være med. Du har dog rig mulighed for at vinde pengene tilbage, hvis du laver nogle gode kuponer med de rigtige væddemål. Derudover kan du endda rejse Europa rundt og se en masse fantastiske fodboldkampe!

 

Regler og vilkår hos Danske Spil

Det er et krav, at du er mindst 18 år gammel, hvis du vil deltage ved DM i Oddset. Du kan både deltage via din mobil, tablet og computer. Derudover er det også muligt at deltage hos en fysisk forhandler, såfremt at du har et spilkort. Man kan ikke vinde mere end én plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Det vil altså sige, at hvis du vinder én af de tre kvalificeringsuger, så går du stadig videre til finalen, men skulle du være så dygtig at vinde igen, modtager du i stedet for et rejsegavekort på 3.000 kroner.

Indsatsen skal være på præcis tyve kroner, da din kupon ellers ikke vil tælle med i konkurrencen. Husk at trykke på ‘deltag’ senest ti sekunder efter, at du har spillet din tyve kroners-kupon. Systemspil tæller ikke med ved DM i Oddset. Det er derimod tilladt at benytte sig af cash out-funktionen. Førstepræmien kan ikke ombyttes eller gives væk, da det er en personlig gave. Vinderne bliver kontaktet af Danske Spil, og deres navne bliver også lagt op på hjemmesiden. Du har fjorten dage til at bekræfte din deltagelse på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvis du vinder. Bekræfter du ikke præmien, vil den gå videre til en anden.

 

Deltag ved DM i Oddset her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift