DM i Oddset 2019 – Bliv Danmarks Bedste Oddser!

Fra mandag den 30. september kan du deltage i DM i Oddset, hvor du igennem tre uger har chancen for at vinde titlen, Danmarks Bedste Oddser. Søndag den 20. oktober finder vi således ud af, hvem der har formået at gå hele vejen og skal kåres som vinderen. Der vil være små som store præmier, og i år er den helt store præmie selvfølgelig en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse.

Hele fem dygtige tippere, vil få en plads hvor du i løbet af tre dage, rejser til tre lande og ser tre fantastiske fodboldkampe. Rent faktisk er der hele 20 tippere, som kommer med på rejsen. Da der hver uge er bonus til de fem bedste, samt også de fem bedste i den samlede stilling, når vi er nået til den 20. oktober. Vi vil i denne artikel komme ind på, hvad DM i Oddset er, samt præmier, regler og vilkår og meget mere.

 

Spil på DM i Oddset lige her

 

Hvad er DM i Oddset?

DM i Oddset er endnu en spændende kampagne fra Oddset, hvor du over tre uger dyster imod venner, fjender og dig selv. Det hele tager sin start den 30. september, hvor du herefter dagligt skal placere et væddemål på 50 kroner. Derefter er målet at skrabe så mange point sammen som muligt, hvilket til gengæld kan sikre dig en eftertragtet plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Hver uge findes de fem bedste tippere, og de får alle en plads til rejsen. Samt når det hele er slut den 20. oktober, så får de fem bedste også en plads, og det er ikke en hel dårlig præmie!

 

Hvordan optjener man point?

Du optjener point ved, at placere et samlet indskud á 50 kroner. Dine point udregnes derefter efter den følgende formel: Dit samlede odds x 50 = dine point for dagen.

Optjen derudover Frit Spil kroner!

For hver dag du spiller med til DM i Oddset 2019 får du et 10 kroner Frit Spil, du kan bruge som du har lyst. Du får udbetalt alle dine opsparede penge om mandagen, så du er klar til den nye uge.

 

Hvordan er præmierne?

Som skrevet er der fantastiske præmier på spil i denne konkurrence. Hvis man rammer tip efter tip, kan man altså komme med på Verdens Bedste Fodboldrejse. Der er ugepræmier i alle tre uger, samt en samlet præmie til de bedste fem. Derudover er der også ugepræmier til de, som er lige ved og næsten men må tage til takke med en 6.-100. plads. Forneden kan du se et overblik over præmierne, samt læse mere om hvad Verdens Bedste Fodboldrejse indeholder.

Ugepræmier:

1.-5. plads: En billet til Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor du på tre dage rejser til tre lande og oplever tre fodboldkampe, fra de allerstørste ligaer i Europa.

6.-100. plads: 2 x 50kr. Frit Spil

Samlet:

De fem bedste i løbet af hele perioden på tre uger, vinder alle en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse!

 

Verdens Bedste Fodboldrejse

Sikrer du dig en billet kan du godt begynde, at glæde dig. Det er nemlig ikke bare en hvilken som helst rundtur i Europa, du bliver serviceret fra top til tå 24 timer i døgnet. Det er den mest legendariske fodboldoplevelse, på tre dage rejser du til tre lande og oplever tre fodboldkampe fra de allerstørste ligaer i Europa. Der er selvfølgelig sørget for alt, du skal nemlig ombord på deres helt eget Oddset-fly. Her bliver du serviceret som sjældent oplevet. På turen indlogeres du på nogle fede hoteller, spiser lækker autentisk mad, og så skal du ellers bare hygge dig med nogle af de medrejsende fodboldlegender.

 

Hvordan spiller du på DM i Oddset?

Modsat tidligere skal denne konkurrence, spilles udelukkende igennem Oddsets app. Den er heldigvis meget simpel at downloade, og du kan endda også streame de kampe du spillet på. Ser du med på din tablet, kan du rent faktisk streame hele seks kampe samtidigt med at du spiller.

De dækker alle store sportsgrene og ligaer med gode odds, og har et bredt udvalg af specials på hver eneste kamp. Du løber derfor aldrig tør for kampe, du kan se og oddse på. Med Oddset App’en kan du streame massevis af kampe live, som du har spillet på. De viser nemlig kampe fra La Liga, Serie A, FA Cup, League Cup, Ligue 1 og den tyrkiske SüperLig.

 

 

Regler og vilkår

 

 • Du skal være min. 18 år for at deltage.
 • Du skal være bosiddende i Danmark.
 • Du deltager ved at placere et væddemål på 50 kr. på en af dagens kampe på Oddset.
 • Kun gevinstgivende væddemål giver point til leaderboardet.
 • Du kan kun deltage via Oddset appen.
 • Konkurrencen løber fra den 30. september til og med 20. oktober 2019

 

Sådan deltager du:

 • Placer præcis 50 kr. på et væddemål på dagens kampe på Oddset via Oddset appen. Når du har spillet dit væddemål, skal du klikke på DM i Oddset-knappen på din bet slip, for at tilmelde dit væddemål til konkurrencen. Knappen bliver kun synlig, hvis dit væddemål opfylder konkurrencebetingelserne. Herefter deltager du i konkurrencen. Hvis dit væddemål går hjem, optjener du point i konkurrencen.
 • For hver dag du spiller 50 kroner i DM i Oddset, optjener du 10 Frit Spil-kroner, som bliver udbetalt kl. 17 mandagen efter en endt konkurrenceuge.
 • Optjener du mere end 50 Frit Spil-kroner pr. uge, udbetales de som 50 kr. + 10 kr. eller 50 kr. + 20 kr., således at du har mulighed for at bruge dit Frit Spil på en ny uge af DM i Oddset.

 

Oversigt over ugekonkurrencer:

 • Uge 1: 30. september – 6. oktober.
 • Uge 2: 7. oktober – 13. oktober.
 • Uge 3: 14. oktober – 20. oktober.

 

 

Spil på DM i Oddset lige her