Hvem vinder Dansk Melodi Grand Prix? Se alle oddsene her

Melodi Grand Prix vinder Anja Nissen

Vinder af Melodi Grand Prix 2017 Anja Nissen under Eurovision i Kyiv. Af LightField Studios/Shutterstock

Lørdag aften skydes Dansk Melodi Grand Prix 2018 i gang i Gigantium i Aalborg. Ti deltagere kæmper om sejren og æren af at repræsentere Danmark ved Eurovision 2018 senere på året. Deltagerfeltet er spækket med talent, og man kan derfor sagtens tillade sig at have tårnhøje forventninger til årets show. Favoritten til at snuppe sejren er Rasmussen med sangen Higher Ground, men der er faktisk rigtig mange om buddet i år. Hos bookmakeren NordicBet kan man oddse på vinderen af årets Melodi Grand Prix, og der kan man vinde store penge, hvis man gætter rigtig.

 

Odds på Melodi Grand Prix her

 

Så høje er oddsene på Melodi Grand Prix

NordicBet udbyder vinderspil på alle ti deltagere ved årets Melodi Grand Prix. Oddsene ligger mellem 2,35 og 50, så der er stor forskel på, hvor gode chancer NordicBet giver de forskellige deltagere.

Kunstner Sang Odds
Rasmussen Higher Ground 2,35
Anna Ritsmar Starlight 4,00
Ditte Marie Rito 5,00
Sandra Angels to my Battlefield 5,50
Albin Fredy Music for the Road 6,50
CARLSEN Standing up for Love 8,00
Sannie Boys on Girls 15,00
KARUI Signals 25,00
Lasse Meling Unfound 40,00
Rikke Ganer-Tolsøe Holder fast i ingenting 50,00

 

På NordicBets odds er det tydeligt, at visse deltagere har markant større chancer for at vinde end andre. Det er dog værd at bemærke, at NordicBets odds ikke er baseret på andet end sangen. Bookmakeren har ikke set deltagernes sceneshow, hvilket er en stor del af præstationen. Derfor er der altså mange ubekendte.

Samtidig er det op til seerne samt en udvalgt fanjury at udvælge vinderen, og man kan derfor selv påvirke udfaldet af begivenheden. Dette er en stor fordel i forhold til, når man oddser på for eksempel fodbold, hvor man ingen indflydelse har.

Hør Melodi Grand Prix 2018-sangene her og bliv klogere på deltagerne.

 

Sådan oddser du på Melodi Grand Prix

Man skal have en konto hos NordicBet for at kunne oddse på Melodi Grand Prix 2018. Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, kan man heldigvis sagtens nå at oprette en inden showets start. Det tager blot få øjeblikke at oprette en konto hos NordicBet, og bagefter er man klar til at oddse på Melodi Grand Prix.

Som ny kunde hos NordicBet er man i øvrigt berettiget til en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Bookmakeren fordobler simpelthen ens første indskud, hvorfor man kan komme til at starte med rigtig mange penge på kontoen.

Som navnet afslører, er NordicBet en bookmaker, der fokuserer på det nordiske marked. Derfor kan man hos NordicBet altid finde odds på populære TV-begivenheder som Vild med dans, X-Factor og meget andet. Selv hvis man ikke følger med i sport, kan det altså virkelig godt betale sig at have en konto hos NordicBet.

Opret konto hos NordicBet her

 

Odds på Melodi Grand Prix