Danmark – Ungarn odds: Danmark starter EM med et brag

Lørdag aften tager Danmark hul på EM i herrehåndbold 2018, når de tørner sammen med Ungarn i Varazdin Arena i det nordlige Kroatien. Det ligner på forhånd en overkommelig kamp for det danske landshold, der går ind til kampen som kæmpe favoritter. De rød-hvide er regerende olympiske mestre, imens Ungarn sluttede på sidstepladsen ved det seneste EM i 2016.

Den store niveauforskel på de to hold afspejles også tydeligt i bookmakernes odds. Hos Danske Spil, der er en af de bedste bookmakere, når det kommer til håndbold, får man for eksempel odds 1,28 på, at Danmark vinder. Til sammenligning er en ungarsk sejr helt oppe i odds 5,20.

 

Odds på håndbold EM her

 

God dansk opvarmning ved Golden League

Danmark varmede i sidste uge op til EM ved at deltage i Golden League i Frankrig. Her fik landsholdet muligheden for at træne intensivt sammen, imens det også spillede en række træningskampe. Det absolutte højdepunkt var en utrolig 29-28-sejr over de franske værter og verdensmestre. Frankrig er, sammen med Danmark, blandt favoritterne til EM-sejren. Derfor var det en stor præstation at besejre dem på udebane.

Det var ellers tydeligt, at franskmændene gik benhårdt efter sejren. Hele 12.000 tilskuere var mødt frem for at støtte deres helte, og de bar franskmændene frem hele kampen. På trods af dette stod Danmark imod presset, og i sidste ende hev de rød-hvide spillere en fortjent sejr hjem. En fantastisk præstation lovpriste håndboldekspert Bent Nyegaard spillerne efter kampen, og han havde helt ret. Den danske præstation bliver blot endnu mere imponerende af, at landsholdet måtte undvære stjernerne Mikkel hansen og Lasse Svan, der begge plejede små skader.

Efter sejren over Frankrig fulgte ganske vist et skuffende 27-25-nederlag til Norge, men dette bør ikke bekymre for meget. På trods af det skuffende resultat leverede danskerne defensivt en rigtig fin præstation, og det var tydeligt, at spillerne sparede sig selv forud for EM. Selv på en dårlig dag var Danmark tæt på at snuppe sejren, hvilket trods alt er positivt.

Derfor vinder Danmark

I forhold til Golden League-stævnet i Frankrig har Danmark nu Lasse Svan og Mikkel Hansen tilbage efter skader. Dermed er hele truppen kampklar og tilbage på træningsbanen, hvilket vækker glæde i lejren.

Det danske landshold vandt som bekendt guld ved OL i Rio de Janeiro i 2016, men det skuffede fælt ved VM sidste år. Den fadæse er dog for længst glemt af både spillerne og trænerstaben. Landsholdet trænes i dag af Nicolaj Jacobsen, og han har formået at få ro på holdet. Derfor er det også et nærmest skræmmende stærkt dansk hold, der er rejst til Kroatien.

– Jeg tror, at alle omkring det danske landshold – træner, spillere, ledere og os, der følger det – har en fornemmelse af, det er et af de stærkeste landshold, Danmark nogensinde har haft, fortalte håndboldekspert Bent Nyegaard til TV2 Sport tidligere på ugen. Nyegaard har fulgt dansk håndbold i en menneskealder, og han ved om nogen, hvad han snakker om.

Det danske landshold indeholder en perfekt blanding af rutine og ungdom og dermed koldblodighed og gåpåmod. Derudover hører det med til historien, at størstedelen af de danske spillere har ledende roller i deres respektive klubber, og de er dermed vant til at tage ansvar og gå forrest. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at Danmark har en af slutrundens bredeste trupper, hvis ikke den bredeste. Nicolaj Jacobsen råder simpelthen over kvalitetsspillere på samtlige positioner, hvilket betyder, at Danmarks niveau ikke falder, når han skal skifte ud. Samtidig giver den utrolige bredde ham en række taktiske muligheder under kampene, hvor han kan ændre spillestil uden at miste kvalitet.

Det sidste gode argument for dansk sejr er, at Ungarn kort sagt er elendige. Østeuropæerne sluttede sidst ved det seneste EM, og den præstation kan de meget vel gentage ved denne slutrunde.

Oddset på dansk sejr, 1,28, er dog ikke for alvor fristende. Til gengæld er 1,80, også hos Danske Spil, på, at Danmark vinder med mindst fire mål rigtig flot og indeholder stor værdi.

 

Spil på dansk sejr over Ungarn

 

Sådan oddser du på håndbold hos Danske Spil

For at spille online hos Danske Spil skal man naturligvis have oprettet en konto. Fordelen ved at spille online er naturligvis, at man kan spille når- og hvor som helst. Man kan for eksempel spille hjemme fra sofaen af i stedet for at skulle ned i det lokale supermarked. Samtidig får man online adgang til en lang række bonusser og kampagnetilbud, der er utilgængelige for folk, der kun spiller fysisk.

Lige nu kan alle nye spillere hos Danske Spil få hele 500 kroner i velkomstbonus. Alt man skal gøre for at få den flotte bonus er at oprette en bruger via linket forneden. Herefter skal man sætte mindst 500 kroner ind, hvorefter Danske Spil altså kvitterer med yderligere 500 kroner. På den måde kan man starte med hele 1.000 kroner på sin konto, og så er man klar til at spille på dansk sejr i Kroatien.

 

Få 500 kroner i velkomstbonus hos Danske Spil

 

danske spil logo