Danmark – Tunesien odds: De danske kvinder marcherer videre

Danmark og Tunesien flags

Klokken 20.30 tirsdag aften er det tid til Danmarks tredje kamp ved VM i kvindehåndbold, der spilles i Tyskland. Her møder det danske landshold Tunesien i en kamp, hvor danskerne er kæmpe favoritter. Alt andet end en sejr vil da også være en katastrofe for det danske landshold, men man kan alligevel blive godt betalt, hvis spillerne lever op til forventningerne. Hos Danske Spil får man således hele odds 1,70 på, at Danmark vinder med 11 mål eller mere. 

Lær hvordan du oddser online hos Danske Spil.

 

Spil på dansk sejr over Tunesien

 

Derfor vinder Danmark

Masser af selvtillid

Det danske landshold skuffede fælt imod Montenegro i åbningskampen, der blev tabt med 31-24. Heldigvis fik spillerne hurtigt oprejsning, da de søndag smadrede Japan med hele 32-18. Dermed går Danmark ind til kampen i god form, og forventningerne er altså også i top.

Imod Japan skilte især Stine Jørgensen, Simone Böhme og Kathrine Heindahl sig ud. Anfører Stine Jørgensen er naturligvis en af truppens bedste spillere, og landsholdet har brug for toppræstationer fra hende for at være succesfuldt. At Böhme og Heindahl gjorde det så godt, var mere overraskende. De er begge relativt nye i landsholdssammenhæng, og det er derfor yderst imponerende at se dem træde i karakter på denne måde.

Bliv klogere på Danmarks trup med vores store optakt til VM i kvindehåndbold 2017 her.

 

Højere kvalitet

Det danske landshold er markant end tuneserne på papiret. Størstedelen af det tunesiske hold spiller i den hjemlige liga, der med alt respekt er flere niveauer under den danske. De danske spillere møder derimod verdensklasse spillere på en ugentlig basis, og de kan derfor spille i et højere tempo i længere tid. Også teknisk er danskerne betydelig bedre, da Tunesien simpelthen ikke har samme håndboldtraditioner som os.

Det er også værd at bemærke, at de danske spillere er fuldtidsprofessionelle og dermed kun skal koncentrere sig om håndbold. Dette kan man ikke sige om tuneserne, hvis håndbold ikke har samme ressourcer.

 

Kriseramte tunesere

Hvor det danske landshold kommer til kampen i god form, har Tunesien skuffet ved denne slutrunde. Det nordafrikanske land har tabt sine to første kampe, og de ligger derfor nederst i gruppen. Tuneserne har lukket hele 59 mål ind, og de tabte med hele 36-16 til Rusland i åbningskampen.

At Tunesien er blandt turneringens dårligste hold kan også læses i tabellen, da kun Cameroun, Kina og Japan har lukket flere mål ind end Tunesien. Derudover er det blot Cameroun, der har formået at score færre mål ind Tunesien efter de første to kampe.

 

Massiv støtte fra tilskuerne

Det danske landshold får altid flot opbakning fra de danske håndboldfans. Ikke nok med at millioner af danskere ser kampene i TV, så er der også tusindvis, der tager turen syd for grænsen for at støtte landsholdet i de forskellige arenaer. Åbningskampen imod Montenegro blev besøgt af hele 3.079 tilskuere, og det er tydeligt, at kvindelandsholdet virkelig er Danmarks darlinger.

Det er tydeligt, at spillerne virkelig bliver båret frem af tilskuerne, og det er nærmest som om, at danskerne spiller på hjemmebane. Det samme kan ikke siges om Tunesien, der ikke på samme måde har taget håndboldspillet til sig. Derfor forventes der heller ikke meget mere end en håndfuld tunesiske tilhængere på plads i Oldenburg.

 

 

Støt Danmark og odds på dansk sejr

 

Hvad kan Tunesien?

Selvom at Tunesien er blandt slutrundens dårligste hold, har de alligevel spillere, der kan gøre ondt på Danmark. Det bedste eksempel er den 35-årige playmaker, Mouna Chebbah. Hun blev i 2008 den første afrikaner til nogensinde at spille i den danske liga, da hun blev hentet til Team Esbjerg. Her havde hun kæmpe succes, og hun vandt blandt andet prisen som årets spiller to gange, imens hun også blev valgt som ligaens bedste playmaker og kom på årets hold i 2009/2010-sæsonen. Herefter gik turen til Viborg HK, hvor hun blev i fire år inden, hun flyttede til Frankrig i 2014. Chebbah har dermed et indgående kendskab til dansk håndbold, og hun har allerede gjort sig bemærket ved dette VM. Imod Rusland scorede hun seks mål, og imod Brasilien blev det til syv mål.

Selvom at Chebbah er den altoverskyggende stjerne, har Tunesien dog også et par andre dygtige spillere. Dette gælder især den 32-årige venstreback Ines Khouildi, der til daglig spiller for HCM Ramnicu Valcea og den 29-årige playmaker, Manel Kouki. De har begge været med på landsholdet i en årrække, og de har masser af erfaring med håndbold på topniveau.

Sidst men ikke mindst er det værd at holde øje med 24-årige Takoua Chabchoub, der spiller for franske OGC Nice. Hun har blot spillet 14 landskampe for Tunesien, men hun betegnes allerede som tunesisk håndbolds fremtid.

 

Spilforslag

Der er ingen tvivl om, at Danmark går ind til kampen som kæmpe favoritter. Faktisk er danskerne så store favoritter, at bookmakerne ikke engang har udbudt odds på, at Danmark vinder. Til gengæld kan man spille på, at Danmark vinder med mindst 11 mål til odds 1,70 hos Danske Spil, hvilket ligner et fremragende spil. Tuneserne tabte som bekendt med hele 20 mål til Rusland, og imod Danmark får vi højst sandsynligt et lignende resultat at se.

 

Odds på dansk sejr hos Danske Spil

 

Danske Spil logo