Danmark – Saudi Arabien: Livestream og spilforslag (VM i håndbold)

Danmark har fået den perfekte start på VM i herrehåndbold med store sejre over henholdsvis Chile og Tunesien. Nu skal vi så forsøge at gøre det til tre i træk mod upåagtede Saudi Arabien. Det burde umiddelbart være en yderst overkommelige opgave, da saudiaraberne tabte med 19 mål til Norge i lørdags, mens de danske drenge bankede tuneserne med fjorten overskydende scoringer. I denne optakt giver vi dig et direkte link til livestream Danmark – Saudi Arabien hos Unibet samt et par gode spilforslag til kampen.

 

Livestream Danmark - Saudi Arabien

 

Sådan får du et Danmark – Saudi Arabien livestream

Unibet livestreamer alle Danmarks kampe ved VM i herrehåndbold. Det eneste er sådan set bare, at du skal have en bookmakerkonto hos dem. Derudover skal du også sørge for, at der altid står mindst én krone på din konto.

Har du endnu ikke oprettet dig hos Unibet, så giver de rent faktisk alle nye kunder en odds bonus på 100 procent helt op til 1.500 kroner. Indsæt eksempelvis en plovmand på siden og så har du en tusse at spille for. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, så sørger du selvfølgelig bare for, at der står penge på den. Herefter er du klar til livestreame hele slutrunden uden at det koster dig en rød reje. Vores grønne knapper sender dig i øvrigt direkte til begivenheden, så du ikke skal spilde tid på at sidde og lede med lys og lygte efter den.

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.

 

Spilforslag til Danmark – Saudi Arabien

De danske drenge er så kæmpestore favoritter mod saudiaraberne, at det ikke er muligt at spille på sejr til Danmark. Du kan derimod sagtens spille på over/under antal scoringer samt hvor stor sejren bliver. Her føler vi os rimelig overbeviste om, at der kommer 57 mål eller mere. Der kom godt nok kun 55 mod chilenerne, men mod tuneserne blev der scoret intet mindre end 58 gange. Mikkel Hansen og co. burde lave omkring 40 stykker, hvilket betyder, at Saudi Arabien “bare” skal score 17 gange før væddemålet går hjem.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 56,5 mål til odds 1,85 hos Unibet.

Derudover kan vi sagtens se danskene levere endnu en god præstation i første halvleg. Niklas Landin har været en mur i målet, og der er ingen grund til, at det ikke skulle fortsætte i aften. Mod Chile var vi foran med 18 i pausen, mens vi førte med det halve efter 30 minutter mod Tunesien. Saudiaraberne er cirka på niveau med chilenerne, så der er bestemt værdi i at spille på, de danske drenge fører med ti mål eller mere efter første halvleg.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark fører med mindst ti mål i pausen til odds 1,97 hos Unibet.

 

Odds på Danmark - Saudi Arabien

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund