Danmark – Irland skader: Hvem er ude og hvem er klar?

Lørdag går det løs, når Danmark og Irland skal mødes i Parken. Begge landshold har døjet en del med skader, og i denne artikel danner vi et overblik over, hvem der når at blive klar til de altafgørende playoff-opgør.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas Sport

 

I søndags blev endnu to danskere skadede. Anfører Simon Kjær måtte lade sig udskifte i søndagens 2-1-nederlag til Barcelona, og Feyenoord-angriberen Nicolaj Jørgensen har pådraget sig et brud på hånden. Derudover har Andreas Cornelius og Andreas Bjelland også døjet med småskavanker.

Husk at vi udlodder en valgfri fodboldtrøje fra Unisport til den person, der kan forudsige resultatet af kampen på lørdag. Kommenter denne artikel med dit bud på resultatet samt tidspunkt for først scorede mål. Hvis flere har gættet på samme resultat, bruges måltidspunktet som tiebreaker. Hvis kampen ender 0-0, vil der blive trukket lod blandt alle som har gættet på dette resultat.

 

Hvem er klar til kamp?

Den danske landstræner Åge Hareide kom dog med godt nyt, da han talte på pressemødet i tirsdags. Han forventer således, at alle fire spillere når at blive klar til de altafgørende playoff-opgør mod Irland. Første kamp spilles på lørdag i Danmarks nationalarena Parken, mens returopgøret skal spilles på tirsdag i Dublin.

– Det ser godt ud. Jeg var ikke bare lidt bekymret, jeg måtte næsten tage noget beroligende, da det begyndte at rase ind med skader, og det begyndte at se dystert ud, udtalte Åge Hareide blandt andet til pressemødet i Helsingør.

– Jeg er absolut blevet beroliget nu, forsikrede han den danske presse.

Den eneste fraværende spiller ved tirsdagens træning var Nicolaj Jørgensen, da han var nødt til at få lavet en lægeundersøgelse.

– Nicolai er til undersøgelser hos lægen, fordi han fik en skade i hånden. Vi må se, hvordan det udvikler sig, men uanset tror jeg, at han kan spille, måske med en skinne. Jeg tror, vi kan gøre ham i stand til spille. Han er tilbage på træningsbanen onsdag, sagde Åge Hareide om Feyenoord-angriberens fravær.

Lægeundersøgelsen viste, at Nicolaj Jørgensen kan gennemføre kampen med en kulfiberskinne om håndleddet.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær skulle også nå at blive klar til kampen mod Irland på lørdag.

– Simon er ok. Han har en opspænding på bagsiden af benet og har fået behandling og er nu ok, sagde Åge Hareide om sin anførers skade.

De to andre tvivlsspørgsmål, Andreas Cornelius og Andreas Bjelland, deltog begge i hele tirsdagens træning.

– Jeg har siddet ude i to kampe, men var faktisk på vej til at blive skiftet ind i weekenden, da vi så fik et rødt kort og satte en anden ind, udtalte Cornelius omkring sin tilbagekomst på træningsbanen.

– Bjelland har fået en flænge i hovedet, men det er intet problem, udtalte Hareide afslutningsvis.

Se de 24 danske spillere som kan komme i aktion mod Irland her.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas Sport

 

Irland har også skadesproblemer

Den irske landstræner Martin O’Neill har afsløret, at Burnley-midtbanespilleren Jeff Hendrick kæmper en kamp mod tiden for at blive klar til det første playoff-opgør. Han blev skiftet ud efter en times tid i søndagens 1-0-sejr over Southampton.

– Jeff Hendrick blev udskiftet efter en times tid i weekenden. Vi må se, hvordan han har det i løbet af de næste par dage. Han (Hendrick) er håbefuld, og vores lægestab er håbefulde. Hvis kampen var i morgen, ville han være yderst tvivlsom, udtalte Martin O’Neill til det irske pressemøde.

Derudover er Preston-angriberen Seán Maguire, Derby-midterforsvaren Richard Keogh og Everton-midtbanespilleren James McCarthy blevet skåret fra bruttotruppen på grund af skader. Se de 27 irske spillere som er udtaget til opgørerne her.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas Sport