Danmark er nu favorit: Se de nye odds på Håndbold EM-vinderne

nordicbet-blue-580x330

Wow, for en kamp Danmark fyrede af mod Ungarn onsdag aften i Polen. Med en sublim indsats og en overbevisende 30-22 sejr, vågnede danskerne for alvor op til dåd i denne slutrunde.

Danmark er nu svage favoritter ved EM ovenpå et stærkt gruppespil, som har givet danskerne et gunstigt udgangspunkt i Mellemrunden.

Det er dog stadig tæt løb hos bookmakeren NordicBet, hvor Danmark, Frankrig, Spanien og Polen alle vurderes at have nogenlunde lige store chancer for at triumfere ved dette EM.

Danmark giver nu odds 3.50, mens Frankrig kan spilles til 3.80. Se alle odds på vinderne af håndbold EM 2016 herunder.

 

Odds på EM i Håndbold hos NordicBet >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Håndbold – International – EM Herrer

 

Hvilket hold vinder håndbold-EM i Polen?

Danmark                                    3.50

Frankrig                                     3.80

Spanien                                    4.00

Polen                                        4.60

Kroatien                                    12.00

Norge                                       21.00

Tyskland                                   30.00

Rusland                                    45.00

Makedonien                            125.00

Sverige                                   150.00

Ungarn                                    175.00

Hviderusland                           250.00

 

Stærkt gruppespil gør Danmark til EM-favoritter

Mens både Spanien og Frankrig har vist svaghedstegn i gruppespillet ved EM i håndhold, har Danmark spillet over forventning. NordicBet tager nu konsekvensen og gør danskerne til turneringens favoritter.

Med tre sejre i gruppespillet har Danmark lagt stærkt fra land ved EM-slutrunden i Polen. Senest gik det ud over et overmatchet ungarnsk landshold, der især fik Mikkel Hansens kærlighed at føle i en dansk 30-22-sejr. Gudmundssons drenge ser med andre ord ud til at have ramt formen på det helt rigtige tidspunkt.

Det samme kan man indtil videre ikke sige om de øvrige forhåndsfavoritter. Spanierne viste svaghedstegn, da de spillede uafgjort mod Slovenien, mens franskmændene tabte til værterne fra Polen. Hos NordicBet har man taget bestik af den nye situation, og konklusionen er, at Danmark nu står med de bedste muligheder for at vinde EM. Oddset på en dansk turneringssejr lyder på 3,50.

“Kampen mod Ungarn viser, hvor stærkt det danske landshold er, når alle spillere rammer deres niveau. Mikkel Hansen kan være et mareridt for enhver modstander, og i forsvaret demonstrerer folk som Toft, Møllgaard og Nøddesbo bedre samspil end forventet. Herudover er den danske trup måske slutrundens bredeste. Det bør komme os til gode, efterhånden som vi kommer længere hen i turneringen”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Læs også: Se EM i håndbold 2016 gratis på nettet

Danmark har sammen med Spanien fire point med til mellemrunden. Det betyder, at danskerne kan tillade sig en svipser i en af de kommende tre kampe mod Spanien, Tyskland og Sverige, uden at det behøver koste chancen for avancement til semifinalen.

 

Odds på EM i Håndbold hos NordicBet >>

 

EM_haandbold_2016