Dagens spilforslag og odds: De røde djævle snupper sejren i Schweiz

Spilforslag hver dag

Kamp: Young Boys – Manchester United
Spilforslag: 2
Odds: 1,81
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på United-sejr hos NordicBet

 

Schweiziske Young Boys har vundet alle deres ligakampe denne sæson og topper tabellen med maksimumpoint. Derudover har de endda også fået kæmpet sig videre til Champions League-gruppespillet for første gang nogensinde. De er dog havnet i en ekstremt svær gruppe sammen med Juventus, Valencia og Manchester United. Deres første opgave er mod de røde djævle på hjemmebane, og vi tror, at de kommer til at få det rigtig svært mod José Mourinhos mandskab. Særligt den belgiske bomber Romelu Lukaku kunne komme til at gå rigtig ondt på schweizerne.

 

José Mourinho er en presset mand

Værterne er sprængfyldt med selvtillid, da de har spillet ni kampe i denne sæson, hvoraf otte er blevet vundet, mens en er endt uafgjort. Det er blevet til 18 point ud af lige så mange mulige i ligaen, mens de har ekspederet FC Biel-Bienne ud af pokalturneringen og Dinamo Zagreb ud af CL-kvalifikationen. Nu er spørgsmålet så om deres imponerende stime kan fortsætte. Det har vi umiddelbart mere end svært ved at forestille os den kan. Deres modstander er nemlig et klasse mandskab med store stjerner på nærmest hver evig eneste position.

Gæsterne har langt fra fået den ønskede sæsonstart, da de har tabt lige så meget, som de har vundet. De startede med at slå Kasper Schmeichel og Leicester City med 2-1 hjemme på Old Trafford. Derefter tabte de højst overraskende med 3-2 på udebane til Brighton & Hove Albion, og det blev fyldt ud med et pinligt 0-3-nederlag til Tottenham Hotspur på eget græs. De kom tilbage på sejrssporet inden landskampspausen, hvor de slog Sean Dyche og Burnley med 0-2 på Turf Moor. Hvis ikke de kan snuppe tre point mod Young Boys i Schweiz, så skal de ikke regne med avancement fra denne gruppe. Alt andet end en sejr vil være uacceptabelt for deres pressede portugisiske manager.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester United vinder kampen til odds 1,81 hos NordicBet.

 

Spil på United-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund