Kamp: Watford FC – Norwich City

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,75

Spilstop: 21. januar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er meget på spil, når Norwich skal en tur til London, hvor der venter et bundbrag mod Watford. Watford ligger lige over stregen, men Norwich er blot ét point efter.

Begge hold fik point i sidste weekend, og går derfor ind til dette opgør med en god portion selvtillid i bagagen. Vi forudser, at begge hold ender med at komme på tavlen på Vicarage Road.

 

Derfor scorer begge hold

Norwich fik en god start under Dean Smith med en sejr over Southampton. Efterfølgende fik man dog blot to point i de efterfølgende otte kampe. Derfor var der allerede mange, som havde dømt Smith og Norwich ude.

Norwich fik dog endelig hul på bylden i seneste runde mod Everton. Norwich fik en drømmestart og var allerede foran med 2-0 efter 20 minutter efter et selvmål af Michael Keane og et mål af Adam Idah. Richarlisons reducering i anden halvleg var ikke nok for Everton, som måtte indkassere et nederlag.

Watford havde dog også en positiv oplevelse. Efter seks nederlag på stribe var man tæt på endnu et nederlag mod Newcastle. En sen scoring af Joao Pedro fik dog sikret Watford et point.

Til trods for at Watford havde en svær periode før kampen mod Newcastle, så har de været ganske gode til at få scoret. De har faktisk scoret i seks af deres sidste syv kampe – nærmere betegnet seks mål. Desværre for dem har de også lukket hele 17 ind.

Norwich havde derimod ikke scoret i deres forrige seks kampe inden Everton-kampen. Vi tror dog, at den selvtillid, som sejren har givet dem bør gøre, at de har gode chancer for at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Watford FC og Norwich City. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.