Dagens spilforslag og odds: Kongeklubben vinder for fjerde gang i træk

Spilforslag hver dag

Kamp: Villarreal – Real Madrid
Spilforslag: 2
Odds: 1,95
Units: 1/5

Bookmaker: Bethard

 

Odds på Real Madrid-sejr her

 

La Liga vender tilbage med et brag i aften, når Villarreal tager imod Real Madrid hjemme på Estadio de la Ceramica. Værterne ligger højst overraskende under nedrykningsstregen og har kun formået at skrabe sølle femten point sammen ud af 48 mulige. Gæsterne har derimod vundet fire af deres seneste fem og er kravlet op på fjerdepladsen. Der er dog stadig otte point op til ærkerivalerne fra FC Barcelona på førstepladsen. Der skal altså simpelthen en sejr på bordet i aften, hvis de skal følge med catalanerne.

 

Fire sejre på stribe

Hjemmeholdet har det helt store problem, at de simpelthen ikke vinder nok fodboldkampe. Kun tre gange har de smagt sejrens sødme i denne sæson, mens det også er blevet til seks pointdelinger og syv nederlag med en samlet målscore på 17-21. Sidste gang de kunne sætte tre point ind på kontoen var den 25. november, hvor det lykkedes dem at slå Real Betis med 2-1 på eget græs. Gerard Moreno og Samuel Chukwueze stod for scoringerne, mens den tidligere Arsenal-spiller Santi Cazorla noterede sig for oplægget til begge mål.

Udeholdet må siges at være i en helt anden forfatning. Før vinterpausen vandt de således tre gange i træk over henholdsvis Valencia, SD Huesca og Rayo Vallecano uden at lukke et eneste mål ind i processen. Selvom kongeklubben måske ikke scorer særlig meget selv for tiden, så sørger deres solide defensiv for smalle sejre. Vi kunne sagtens forestille os mere af samme skuffe, og hvis vi skal pege på en potentiel matchvinder, så må det simpelthen være Karim Benzema. Den franske forward har indtil videre scoret seks gange i sæsonen. Vi sætter vores lid til, at han laver nummer syv og sørger for en udesejr på 0-1.

Derfor anbefaler vi at spille på, Real Madrid vinder kampen til odds 1,95 hos Bethard.

 

Odds på Real Madrid-sejr her

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo