Dagens spilforslag og odds: Viktor Fischer skyder CSKA Sofia i sænk

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – CSKA Sofia
Spilforslag: Viktor Fischer scorer i kampen
Odds: 2,80
Bookmaker: Unibet

 

Odds på en Fischer-scoring hos Unibet

 

FC København vandt 1-2 i den bulgarske hovedstad mod CSKA Sofia. Det betyder, at de står med fine kort på hånden for at avancere til næste runde i Europa League-kvalifikationen. De skal dog stadig gøre arbejdet færdigt hjemme i Parken. En af dem der skal få det til at ske er selvfølgelig brandvarme Viktor Fischer. Den tidligere Ajax-angriber har været fyr og flamme i denne sæson med fem mål og seks assists i ni kampe. Hans sindssyge stime kunne godt fortsætte lidt endnu, og det sætter vi vores lid til, at den gør.

 

Fischer har fundet målformen frem

På Nacionalen Stadion Vasil Levski fik Ståle Solbakkens spillere langt fra den bedste start, de de kom bagud allerede efter et kvarters tid. Værterne blev reduceret til ti mand kort inden pausen. Efter lidt mere end en time så serverede Viktor Fischer bolden for midtstopperen Dennis Vavro, og han kvitterede med at kanonere kuglen i kassen. Cirka ti minutter senere pegede dommeren så på pletten, hvilket betød, at Kenan Kodro skulle forsøge at konvertere et straffespark til scoring. Det gjorde han i sikker stil, og så vandt løverne fra hovedstaden deres syvende sejr på stribe i alle turneringer.

Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at få noget med hjem fra Parken, og det tror vi simpelthen ikke bulgarerne er i stand til. Selvom de startede fint på eget græs, så faldt de fuldstændig fra hinanden i anden halvleg, da de var en mand i undertal. Det bliver også en helt anden historie på fremmed græs. Københavnerne er således rigtig stærke på hjemmebane. Særligt Viktor Fischer har været i hopla foran sine egne fans, hvor han har nettet de seneste tre opgør i træk. Vi satser på, at han gør det til fire på stribe i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Viktor Fischer scorer i kampen til odds 2,80 hos Unibet.

 

Odds på en Fischer-scoring hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund