Dagens spilforslag og odds: Onuachu gør det onde ved Vendsyssel

Spilforslag hver dag

Kamp: Vendsyssel FF – FC Midtjylland
Spilforslag: 2
Odds: 1,60
Units: 3/5
Bookmaker: bwin

 

Odds på FCM-sejr hos bwin

 

Vendsyssel FF fik en tiltrængt livslinje før vinterpausen, da de slog Brøndby IF med 2-3 på Vilfort Park. Nu tager de så imod de danske mestre fra FC Midtjylland hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave. Herninggenserne er således pisket til sejr, hvis de vil følge med FC København i toppen af tabellen. Umiddelbart kan vi sagtens se dem lykkedes med den mission. Særligt fordi to-meter-manden Paul Onuachu har scoret mål på samlebånd igennem længere tid.

 

Onuachu ondulerer hjørringgenserne

VFF fik kæmpet sig væk fra sidstepladsen med sejren over de blå-gule fra Vestegnen. De skal dog stadig kæmpe en hård kamp for overlevelse. Det kan man lynhurtigt se, hvis man tager et kig på tabellen, hvor de har tabt 11 ud af deres 20 ligaopgør med en samlet målscore på 20-32. Deres klart største problem er de manglede mål, hvilket er eksemplificeret ved, at Emmanuel Ogude og Jón Dagur Thorsteinsson er topscorere med tre fuldtræffere i ligaen. Når man samtidig har svært ved at holde buret rent, bliver det bestemt ikke nemt at sætte en solid sejrsstime sammen.

FCM er nærmest allerede sikre på at slutte i top to, da der er et to-cifret antal point ned til Brøndby på tredjepladsen. Midtjyderne samler dog ikke på sølv, så de vil kæmpe til sidste blodsdråbe for at genvinde det danske mesterskab. Skal den mission lykkedes, bliver Paul Onuachu nødt til at bombe videre. Indtil videre har han noteret sig 11 mål og tre assists i ligaen. Vi kunne sagtens se ham få netmaskerne til at blafre igen i aften. Særligt fordi han scorede til 1-0 efter en halv times tid i det omvendte opgør og generelt er inde i en god scoringsstime.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,60 hos bwin.

 

Odds på FCM-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund