Dagens spilforslag og odds: Mål i begge ender på Nord Energi Arena

Spilforslag hver dag

Kamp: Vendsyssel FF – Lyngby BK
Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 1,88
Bookmaker: Unibet

 

Spil på begge hold scorer her

 

Det er den første af to direkte dueller om en plads i Alka Superligaen, når Vendsyssel FF hjemme på Nord Energi Arena tager imod Lyngby BK. Begge mandskaber har haft store problemer med at holde buret rent, og det taler for, at vi kommer til at få mål i begge ender. Derudover har både værterne og gæsterne været involveret i masse af målrige opgør på det seneste, hvilket også er en god indikator for, at det bestemt ikke er de to holds offensiv, som der fejler noget.

 

Det lugter langt væk af mål i begge ender

Det lignede længe, at Vendsyssel lige akkurat skulle misse den tredjeplads, som gav dem adgang til to playoff-opgør om en plads i det fine selskab. I sidste spillerunde fik de dog overhalet Viborg, som dermed må tage endnu en sæson i NordicBet Ligaen. Lyngby har derimod længe lignet et stensikkert bud på et hold, som skulle spille om deres liv. Særligt deres stime på tyve kampe i træk uden en eneste sejr må have taget rigtig hårdt på de kongeblå.

I hjemmeholdets seneste fem kampe har begge mandskaber været på tavlen, og præcis det samme er også tilfældet for udeholdet. Værteners seneste fem kampe er således endt 1-1, 1-3, 1-3, 1-1 og 1-3, mens gæsterne har spillet 1-3, 2-1, 2-2, 1-2 og 2-1 i deres sidste fem opgør. Det vidner om, at det er to hold, som for det meste kommer på måltavlen og nærmest aldrig formår at få et clean sheet. Vi har svært ved at se, det skulle ændre sig i aften. Særligt når man tænker på, at der må være mange nerver hos både Vendsyssel og Lyngby. Hjemmeholdet spiller jo trods alt i bedste fald om oprykning, mens udeholdet i værste fald spiller om nedrykning.

Derfor anbefaler vi at spille på, begge hold scorer i kampen til odds 1,88 hos Unibet.

 

Spil på begge hold scorer her

 

bookmaker odds