Dagens spilforslag og odds: Vejles sejrsstime fortsætter

Spilforslag hver dag

Kamp: Vejle BK – FC Fredericia
Spilforslag: 1
Odds: 1,65
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Vejle-sejr hos Unibet

 

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver der mødes, når Vejle BK på hjemmebane tager imod FC Fredericia. Hjemmeholdet har nemlig vundet deres seneste fire kampe på stribe og blot indkasseret et enkelt mål i processen. Udeholdet har derimod tabt tre ud af deres seneste fire opgør, og der er blevet lukket hele seks mål ind i den periode. Vejlenserne er pisket til sejr, hvis de vil fastholde førstepladsen i NordicBet Ligaen, så vi regner med, at deres spillere kommer ud med ild i øjnene.

 

Vejle med det ene ben i Superligaen

Vejle har ligget og rodet rundt i den næstbedste danske række i et årti. Det er ikke godkendt, når man tænker på, hvor stor en klub det er, og hvilke kæmpe profiler, som de har haft igennem årene. Nu ligner det dog endelig, at de vender tilbage i det fineste selskab. Der er nemlig to kampe tilbage af sæsonen og tre point ned til Esbjerg fB på andenpladsen.

Først og fremmest skal de sørge for, at der ikke går gummiben i den mod FC Fredericia. Det tror vi helt sikkert, at de er i stand til. Gæsterne er nemlig elendigt kørende og deres træner stopper efter sæsonen, så hverken klubben eller cheftræneren har det store at spille for. Vejles defensiv har set super solid ud nærmest hele sæsonen, og hvis de kan holde Fredericia fra fadet, så vinder de også hjemme i Nørreskoven.

Udover deres yderst stabile defensiv, så er de også dødensfarlige på standardsituationer. Derudover er Imed Louati fyr og flamme med fire mål i sine sidste to kampe for klubben. Alt dette peger på en hjemmesejr, og den tror vi helt sikkert også på kommer i aften. Hjemmeholdet snupper tre point og tager endnu et kæmpe skridt imod oprykning til Alka Superligaen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Vejle BK vinder kampen til odds 1,65 hos Unibet.

 

Spil på Vejle-sejr hos Unibet

 

bookmaker odds