Dagens Spilforslag: Uafgjort i Bordeaux vs Nice

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Bordeaux vs Nice (Frankrig, Ligue 1)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.30 (set hos Bet365)

Kampstart: Fredag d. 19.02.2016 kl. 20.30

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Nice får svært ved at vinde i Bordeaux

I går ramte vi Dagens Spilforslag med et X i Fiorentina vs Tottenham, og vi fortsætter i samme spor i dag, hvor vi har et godt øje til uafgjort i fredagens Ligue 1-opgør i Frankrig mellem Bordeaux og Nice.

Gæsterne fra Nice ligger godt til i toppen på en tredjeplads lige efter PSG og Monaco, men gassen er gået lidt af ballonen på det seneste for Nice, som i de sidste 12 kampe har vundet fire, tabt fire og spillet tre uafgjort. I de seneste tre kampe er det blevet til 1-0 mod Toulouse, 0-1 mod Monaco og 1-1 mod Marseille.

Bordeaux ligger nr 9 i tabellen, og det skyldes først og fremmest en stærk hjemmebane-statistik på 7-3-3 for sæsonen. Bordeaux taber ikke ofte på hjemmebane, men de to seneste opgør på eget græs er dog endt i nederlag. Senest tabte man 1-4 hjemme til nr. 4 fra St. Etienne, og kampen efter tabte Bordeaux igen hjemme med 3-4 til Nantes i Coupe de France.

Bordeaux skal tilbage på sporet og undgå det tredje nederlag på stribe på eget græs, og mod et ikke just formstærkt Nice-mandskab bør det kunne blive til point her for Bordeaux.

Bookmakerne har Bordeaux som favoritter, men vi tror dog ikke, at de kan hive alle pointene hjem her.

 

Dagens Spilforslag

Vi tror ikke Bordeaux taber for tredje gang i træk, men omvendt bliver det svært at slå Nice, som trods alt har gjort det godt nok til en umiddelbar tredjeplads i Ligue 1 i denne sæson. Det ligner et tæt opgør, som meget vel kan slutte uden vinder, og derfor satser vi på uafgjort til odds 3.30.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Bordeaux vs Nice

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Bordeaux vs Nice.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330