Dagens spilforslag – Underholdende kamp i vente mellem Tyskland og Spanien

Kamp: Tyskland-Spanien

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 3. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Spanien gæster Tyskland i Nations League. De to hold er i gruppe 4, som også indeholder Schweiz og Ukraine. Tyskland og Spanien er ikke overraskende blandt favoritterne til at løbe med sejren i dette års Nations League. Det er dog som bekendt kun gruppevinderen, som går videre til slutspillet. Derfor kan denne kamp let gå hen at blive en nøglekamp.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Spanien og Tyskland skuffede begge ved sidste Nations League, hvor de tabte deres respektive gruppe. De havde dog begge stor succes i EM-kvalifikationen. Her vandt de begge deres grupper på ganske sikker vis.

Tyskland fik hård modstand fra Holland i kampen om førstepladsen i gruppe C. Her vandt man ni ud af ti kampe. Af deres ti kampe var der blot under 2,5 mål i to af dem. Kampene mod Holland resulterede i en 3-2-sejr og et nederlag på 4-2. Derudover vandt man også kampe med 8-0, 6-1 og 4-0. Bayern Münchens Serge Gnabry var tyskernes topscorer med otte mål.

Der var heller aldrig tvivl om Spaniens kvalifikation. De vandt otte kampe og spillede to uafgjort i deres gruppe, som de vandt med fem point til Sverige. Her scorede Spanien 31 mål i deres ti kampe. Der var under 2, 5 mål i tre af Spaniens kampe. Højdepunktet var, da man slog de ellers defensivt stærke svenskere med 3-0.

Der er med andre ord tale om to hold, som har styr på det offensive. Tyskland viste samtidig i et par af deres gruppe kampe, at deres defensiv er til at tale med. Det er blandt andet derfor vi mener, at der bør være gode chancer for, at vi får en relativt målrig kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Tyskland og Spanien. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.