Dagens Spilforslag: Trapani tæver Como på Sicilien

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Trapani vs Como (Serie B)

Livestream: Bet365

Vi spiller: Trapani: Odds 1.91 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 08.02.2016 kl. 20.30

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Trapani henter mange point hjemme

Trapani_Calcio_LogoPå en lidt sløj fodboldaften finder vi Dagens Spilforslag i den italienske Serie B. Her tager midterholdet Trapani imod bundproppen Como på hjemmebanen på Sicilien.

Stadio Provinciale er lidt af en fæstning for Trapani, hvor man kun har tabt tre gange i denne sæson, og hvor man i de forgangne sæsoner har skrabet nok point sammen til at modstå en truende nedrykning. I år er det ikke nedrykningen der truer – i hvert fald ikke i øjeblikket – men derimod Playoff-pladserne som er indenfor rækkevidde.

Med en sejr her, kan Trapani bringe sig á point med Avellino på den sidste playoff-plads, og dermed melde sig ind i kampen om en plads i Serie A næste år. Senest Trapani var i aktion i Serie B, var lørdag d. 30 januar, hvor det blev til en sikker 0-3 sejr ude mod ligaens andet bundhold fra Virtus Lanciano.

Como har kun vundet én ud af 11 udekampe i årets Serie B, hvor man dog har hentet fem uafgjorte og tabt ligeså mange. Godt nok har Como ikke tabt i de seneste fem opgør, hvor der ydermere er hentet to sejre, men vi tror Trapanis stærke hjemmebane bliver for hård for ude-svage Como, som ovenikøbet er stækket af skader på enkelte nøglepositioner, og kun har scoret 20 mål i sæsonens 24 kampe. Det efterlader Como med et snit på under 1 mål pr. kamp, og Trapani har lavet hele 21 mål i 12 kamp på hjemmebane i denne sæson.

Trapani vs Como kan livestreames hos Bet365 fra kl. 20.30.

 

Spilforslag

Det ligner en sejr til Trapani på hjemmebanen, og det spiller vi hos Bet365 til odds 1.91.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Trapani vs Como

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Trapani vs Como.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330