Dagens spilforslag – Liverpool slår Spurs

Kamp: Tottenham Hotspur – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 19. december kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til en stor aften, når Liverpool gæster Tottenham Hotspur på Tottenham Hotspur Stadium. Begge hold skal nemlig bruge point for at holde sig til i toppen.

Der er overordnet set kommet bedre styr på Spurs’ forsvar under Antonio Conte. De kommer dog på en hård udfordring mod et Liverpool-mandskab, som har været dygtige til at hente tre point selv i kampe mod defensive modstandere. Vi også med, at det bliver endnu en sejr til Liverpool her i London.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool er kendt som et hold med massevis af mål i støvlerne. Det så man eksempler på i kampene mod Arsenal, Southampton og Everton, hvor de i hver kamp scorede fire mål.

Derefter var man dog i vanskeligheder mod Midlands-holdene Wolverhampton og Aston Villa. Mod Wolves måtte Divock Origi agere redningsmand i overtiden, og der skulle et straffespark vundet og sat ind af Mohamed Salah til for at slå Villa med 1-0 på Anfield.

Det vidner altså om, at Liverpool også har de værktøjer, som skal til for at slå hold, som har en defensivt præget taktik. Det bliver der også brug for, hvis de skal dirke Spurs-forsvaret op.

Inden midtugens kampe havde Tottenham blot lukket ét mål ind i deres foregående fire kampe mod Everton, Leeds, Brentford og Norwich.

Det er dog alle relativt formsvage modstandere, så det bliver helt andre boller, som kommer på suppen, når de står overfor Jürgen Klopps tropper.

Tottenham har dog også haft deres udsving under Conte. Det så man eksempelvis, da de tabte med 2-1 til slovenske Mura i Conference League.

Vi regner med, at Liverpool har den fornødne kvalitet til at hente de tre point her, omend der bestemt ikke er garanti for nogen storsejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.