Dagens spilforslag og odds: Mål i begge ender på Wembley

Spilforslag hver dag

Kamp: Tottenham Hotspur – Juventus
Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 1,83
Bookmaker: 888sport

 

Følg spilforslaget hos 888sport

 

Tottenham Hotspur tager hjemme på Wembley Stadium imod Juventus. Efter 2-2 i Italien så er det stadig et totalt åbent opgør. Udeholdet er tvunget til at score, hvis de vil videre til næste knockout-runde af Champions League. Hjemmeholdet kan derimod leve med uafgjort, men de plejer dog aldrig at holde sig tilbage fra at angribe i deres kampe. Det kunne godt gå hen og blive et brag af en kamp med masser af action, mange mål og tonsvis af tænding fra start til slut.

 

Intenst i Italien

Juventus havde totalt skovlen under Tottenham i det første opgør. Allerede før der var spillet ti minutter, førte den gamle dame nemlig med 2-0. Gonzalo Higuaín bragte hjemmeholdet i front efter to minutter og udbyggede føringen på et straffespark syv minutter senere. Selvom Harry Kane fik reduceret med ti minutter tilbage af første halvleg, så fik Juventus tildelt endnu et straffespark inden pausen. Gonzalo Higuaín missede dog chancen for at score hattrick på det skammeligste. I stedet for blev danske Christian Eriksen den helt store helt for udeholdet, da han bankede et frispark i kassen med omkring tyve minutter tilbage af opgøret. Derefter endte som skrevet før 2-2 i Torino, og hvis vi får bare halvt så meget action i aften, så bliver det en utrolig seværdig kamp.

Vi har på fornemmelsen, at det bliver mere af samme skuffe på Wembley. Juventus kan ikke stille syg dybt og forsvare et resultat, som de ellers plejer at gøre. Tottenham elsker at angribe, og vi tvivler på, at de vil prøve at gå efter 0-0. Hvis denne kamp ender uafgjort, så bliver det nok nærmere 1-1 eller 2-2, som der står på måltavlen efter de 90 minutter.

Derfor anbefaler vi at spille på, begge hold scorer i kampen til odds 1,83 hos 888sport.

Har man brug for en mere dybdegående analyse af opgøret, kan man finde den lige her.

 

Følg spilforslaget hos 888sport

 

888sport logo