Dagens spilforslag – Målrig affære mellem Spurs og Leeds

Kamp: Tottenham Hotspur – Leeds United

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 2. december kl. 13:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er ingen tvivl om, at Leeds har været et underholdende indslag i Premier League. Ser man på deres første 14 kampe var der over tre mål i halvdelen af disse, hvilket siger en del. Det er især mod topholdene, at dette har været gældende. Vi tror, at det også bliver tilfældet mod Tottenham.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Leeds har som nævnt været involverede i intet mindre en syv kampe med over 3,5 mål. Fire af disse har været mod topholdene. Senest fik man ørerne i maskinen mod rivalerne Manchester United, som bankede Bielsas tropper med hele 6-2. Man har også tabt 4-3 til Liverpool, 4-1 til Leicester og 3-1 til Chelsea.

Udover at det er et par gode hold, som man har mødt er en del af forklaringen på dette, at Leeds har en meget offensiv spillestil. Modsat andre managers går Bielsa ikke på kompromis med denne, når han står overfor et på papiret bedre mandskab.

Det har naturligvis også båret frugt for Leeds i kampene mod Fulham, Aston Villa og Senest Newcastle, som alle var målrige opgør, som man vandt. Hvis Leeds først kommer foran er de svære at have med at gøre, da de er dødsens farlige, når det kommer til kontraangreb.

Nu møder de så Tottenham, som havde en skidt periode i december, hvor kampene mod Crystal Palace, Liverpool, Leicester og Wolverhampton blot kastede to point af sig. Mere bekymrende var, at man blot scorede tre mål i de fire kampe, og endte med at stå alt for langt tilbage.

Hvis Tottenham lykkes med at komme foran mod Leeds, vil de uden tvivl gå efter at straffe Leeds med kontraangreb med Son og Kane. Skulle Leeds derimod komme foran mestrer de samme kunst. Det mener vi let kan resultere i en pæn portion mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Tottenham Hotspur og Leeds United. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.