Dagens Spilforslag: Sporting Gijon slår Getafe hjemme

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Sporting Gijon vs Getafe (La Liga)

Vi spiller: Sporting Gijon: Odds 2.20 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 4.1.2016 kl. 20.30

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Getafe kan ikke vinde på udebane

Mens Sporting Gijon ligger til nedrykning, lige under stregen, på en 18. plads, kan Getafe bryste sig af en 15. plads før dagens opgør i La Liga. Kun to point adskiller dog Getafe og Sporting Gijon i tabellen, og med en sejr i aften kan Sporting Gijon altså overhale Getafe og samtidigt have spillet én kamp færre end de andre bundhold. Den udsatte kamp skal Gijon dog ikke forvente at få point i, for her venter FC Barcelona i storform.

Et hold der ikke er i storform er Getafe, og skal oprykkerne fra Gijon have en chance for at overleve i La Liga i år, skal der hives tre point hjem i et opgør som det i aften. Getafe er 0-2-6 for 8 udekampe i La Liga, hvor man ydermere har en samlet målscore på 5-20. Det er takket være hjemmebanen at Getafe har skrabet 17 point sammen i sæsonen indtil videre, for på udebane har man hentet bare to point. Senest blev det dog til 2-2 ude mod Valencia, og det taler måske imod Dagens Spilforslag.

Til gengæld har Sporting Gijon ikke vundet i La Liga siden d. 6. december, hvor man på hjemmebane slog Las Palmas med 3-1.

 

Dagens Spilforslag

Vi tror, Sporting Gijon henter alle tre point her mod Getafe, som stadig har deres første sejr på udebane til gode.

Der er odds 2.20 på Sporting hos Bet365.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Sporting Gijon vs Getafe

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Sporting Gijon vs Getafe.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330