Dagens spilforslag – Under tre mål i Spanien

Kamp: Spanien – Portugal

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,78

Spilstop: 2. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

To nabolande mødes i Nations League, når Spanien tager imod Portugal. Disse to hold ventes at skulle kæmpe om førstepladsen, så dette er allerede en nøglekamp.

Det er tredje år i træk, at de disse to nationer fra den Iberiske Halvø tørner sammen. De sidste to opgør er endt uden scoringer, og vi regner da heller ikke med, at det denne kamp udvikler sig til noget målorgie.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Spanien har været i aktion to gange i 2022. Her var tale om to venskabskampe. Den første af disse var en 2-1-sejr over Albanien. Derefter fulgte en storsejr på 5-0 mod Island.

Portugal havde et par vigtige kampe i foråret, da de spillede VM-playoff. I semifinalen hentede man en 3-1-sejr mod Tyrkiet.

I finalen var det på forhånd ventet, at modstanderen skulle hedde Italien. Det endte dog på sensationel vis med at blive Nordmakedonien. Her sikrede to scoringer af Bruno Fernandes Portugals VM-deltagelse efter en sejr på 2-0.

Disse to hold er som nævnt favoritterne til sejren i denne gruppe, hvor de øvrige hold er Schweiz og Tjekkiet. Derfor er denne kamp i 1. runde allerede udset til at være en nøglekamp, når det gælder førstepladsen.

Ser vi på de seneste kampe mellem Spanien og Portugal, så har der ikke ligefrem været tale om målfester. De to nabolande mødtes i venskabskampe i 2020 og 2021. Begge gange sluttede det med nulløsninger.

Der er da også tale om to nationer, der foruden deres mange offensive profiler, står godt defensivt. Det krydret med med kampen vigtighed gør, at vi venter, at det kan udvikle sig til en taktisk affære.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Spanien og Portugal. Hos Marathonbet får man odds 1,78 på dette.