Spilforslag til Rusland – Saudi Arabien: Målfattig VM-premierekamp

Spilforslag hver dag

Kamp: Rusland – Saudi Arabien
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,68
Bookmaker: Unibet

 

Spil på under 2,5 mål her

 

Så sker det endelig! Efter alt for meget ventetid bliver VM sparket i gang klokken 17:00. Rusland skal selvfølgelig i aktion, da det er dem, som er værtsnationen. Modstanderen hedder Saudi Arabien, og selvom bookmakerne regner med, at det bliver en stensikker hjemmesejr, så har vi stadig vores tvivl. Russerne er nemlig ekstremt ufarlige på nuværende tidspunkt, og saudiarabernes defensiv er slet ikke så dårlig, som mange måske skulle mener. Vi har på fornemmelsen, at det bliver en målfattig premierekamp, hvor der maksimalt bliver scoret to gange.

 

Uskarp russisk offensiv

Værterne scorer i sandhed ikke særlig mange mål for tiden. Rent faktisk har de kun fået netmaskerne til at blafre to gange i deres sidste fire opgør. Det var mod henholdsvis Frankrig, hvor de tabte 1-3, og Tyrkiet, hvor de spillede 1-1. De kom derimod ikke på tavlen mod Østrig eller Brasilien og begge kampe blev tabt. Man skal altså kigge langt for at finde en målfarlig mand på hjemmeholdets holdkort. Det bedste bud er nok Fyodor Smolov, der har noteret sig for tre scoringer i sine seneste fem landskampe. Derudover har Aleksei Miranchuk og Aleksandr Samedov scoret en enkelt gang hver i samme periode.

Gæsterne er ekstremt undertippede ved denne slutrunde, og det hænger blandt andet sammen med, at de ikke har formået at kvalificere sig til et verdensmesterskab siden Tyskland i 2006. Vi har dog fidus til, at de godt kan gå ud og overraske i aften. Særligt fordi den russiske defensiv er til at tale med og deres offensiv også har en hel del fejl og mangler. Overordnet set tror vi mest på en 1-0-sejr til en af de to mandskaber. Det kunne også godt ende uafgjort, og her er 0-0 eller 1-1 klart de mest plausible resultater. Vi regner nemlig ikke med, at hverken Rusland eller Saudi Arabien scorer to gange.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,68 hos Unibet.

Læs hele vores optakt til VM-premierekampen lige her.

 

Spil på under 2,5 mål her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund