Dagens spilforslag og odds: Plaffeministeren er på pletten mod Lyngby

Spilforslag hver dag

Kamp: Lyngby BK – Silkeborg IF
Spilforslag: Ronnie Schwartz scorer i kampen
Odds: 2.70
Units: 3/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på en Schwartz-scoring her

 

De to Superliga-nedrykkere Lyngby BK og Silkeborg IF støder sammen i aften klokken 19:00 på TV3 Sport. Skal man pege på en målscorer i det opgør, så kan der ikke være den store tvivl om, at Ronnie Schwartz er det absolut bedste bud. Den tidligere Randers-bomber har således scoret 13 gange i 16 optrædener for klubben, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis han får netmaskerne til at blafre på Lyngby Stadion. Måske det endda bliver fra straffesparkspletten, hvor han er sikkerheden selv?

 

Plaffeministeren er på pletten

De Kongeblå har virkelig fået styr på den ellers synkende skude efter de fyrede Mark Strudal og ansatte Christian Nielsen i stedet for. Rent faktisk skal vi helt tilbage til den 18. november for at finde deres seneste nederlag. Her måtte de se sig slået med 3-0 på fremmed græs af HB Køge. Siden da er det blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 9-2. Vi kunne dog sagtens se denne flotte stime slutte i aften mod topholdet fra NordicBet Ligaen.

Silkeborgenserne har kursen direkte sat mod Superligaen, og det skyldes hovedsageligt deres brandvarme topscorer. Ronnie Schwartz var på pletten så sent som i søndags, da han gjorde det til 1-0 efter et kvarters tid hjemme på JYSK Park mod FC Frederica. Selvom Christian Sørensen fik udlignet i anden halvleg, så fik de rødklædte spillere alligevel tre point. Magnus Mattson gjorde det nemlig til 2-1 kort efter, og vi kan sagtens se dem snuppe endnu en sejr i aften. Skal den mission lykkedes, så bliver Plaffeministeren simpelthen nødt til at være på pletten, og det regner vi stærkt med, at han er.

Derfor anbefaler vi at spille på, Ronnie Schwartz scorer i kampen til odds 2,70 hos Danske Spil.

 

Odds på en Schwartz-scoring her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift